Esram_lina Yasminn hapı kullanıp bıraktıktan sonra ne zaman hamile kaldınız birde ne kadar kullandınız ben 8 ay kullanıp bıraktım
Sedaisgorenn Esram_lina valla ben kullanırken hamile kaldım 3.5 aylıktı öğrendiğimde 12+5 günlüktü. Bırakınca kalırsınız herhalde💐
Melike3435 Esram_lina ben de 9-10 ay kadar kullandım. 10 aydır bıraktım kullanmıyorum. Uğraşıyoruz şimdi ☺️🙈 pcosum da var.
guzelanne01_ Esram_lina yaz hapı içtim canım ben Reglkende bırakmıyorsun hatta hapı bıraktıktan sonra temmuzda bıraktım eylülde hamile kaldım
Esram_lina guzelanne01_ aslında benim acelem yok insanların konuşmasından ve kısır muamelesi yapmasından p kadar sıkıldım ki şimdi de başladılar o ilacı kullanma demiştik sana demeye anlamıyorlar bıraktıktan sonra 6 aya kadar olmaması normal
guzelanne01_ Esram_lina canım 12 yaşında kızım var bana bile kısır dediler ya yurttan aldığımı düşünen bile oldu düşün,Yada kocamla mutsuz olduğumu düşünen oldu herşey derler insanlrın ağzı torba değilki büzesin boşver onları sen Zamanı gelince olur
Esram_lina Her ay benden eşimden Nil’e önce bunun telaşına giren insanlar var ay acaba bu ay hamile misin diye sürekli bi akıl vermeler şunu yap bunu yap
Esram_lina Ya arkadaş bu hap böyle sıkıntı yok diyorum hala başa sarıyor sana kullanma dedik diye kendimi parçalicam en son 😂😂
Esram_lina guzelanne01_ o kadar meraklılar ki konuşmaya düğünden 2 gğn sonra evden çıktık herkes bize cinsellikte sıkıntımız varmış gibi davrandı siz yemi evlisiniz evden çıkmak istememeniz lazım rşey mi oldu diyorlar ya arkadaş sabah akşam şey mi yapalım bi salın dedim 😂
guzelanne01_ Esram_lina ayy boş konuşuyorlar canım onlar boşver sen hala korunuyorum deseydin keşke ben hala söylemedim hamile olduğumu 16 haftalığım
Esram_lina guzelanne01_ ya bende salakkık gerçekten bunu çok düşünüyorum bugünlerde keşke öyle yapsaydım