1prensannesi_ 26 haftalık gebeyım dişardan bellı olmayan kıpırdım var su gıbı bı kere 1 sanıye bıle surmeyen tekme gordum sonrasi görmedım cınsıyet erkek cevrem erkek kız a göre hereketsız olur dıyorlar erkek bebek annelerı sızde durumlar nasıl
1prensannesiiiii 1prensannesi_ aynı haftadayiz canım hareketlerini içerden hissediyorum ama dışardan benimki de fazla belli olmuyor gerçekten öyle galiba erkek bebekler kızlara göre daha sakin
Burcuuu12A 1prensannesi_ Benimde 26 haftalık ve kız. Bazen hareketlerini hissetmiyorum bile genelde akşam yatınca hareketini hissediyorum. Benim kız hareketli değil heralde 😅 dışarıdan hareketini de 1-2 defa farkettim bence o karın kaslarıyla alakalı bir durum.
Yagmurrr98 1prensannesi_ Ne alaka Canim ya hareketin cinsiyetle bı alakası yok benim kızım olucak aşırı hareketli bı bebek değil
Hzlhakko 1prensannesi_ 26 haftadan sonra aşırı hareketliydi tekme attıgında karsımda ki insan görüyordu kıpır kıpırdı sürekli 😀😀 erkek tabisi şu anda 3 yasında hala tekmeliyor. İkinciyi cok merak ediyorum daha cok minik
1prensannesi_ 1prensannesiiiii sanırım 🥰🥰🥰ama cok ıstıyom ınsallah son haftalar bızde dısardan goruruz nerde yasıyorsunuz
MinikooMom Hanııımlarrr çevre hep konuşur heeep ama BOŞ konuşur. Benimkide Erkek Hem içerden hem dışardan gümbür gümbür hissediyorum sürekli tekme atıyor. Doktorum bile çok hareketli diyor 🤌🏻 Ne yaaani şimdi ne olacak ki? Her bebek her gebe anne kendine özgüdür.
MinikooMom 1prensannesi_ Rabbim herkesin bebeğini Kucağına Sağ Salim almayı nasip etsin. Çevredekiler kendi eksikliğini başkasına yatsınmayı çok seviyor ölüyor resmen yılanlar 🥴 Mesela benim göbeğim dışarıdan hiç belli olmuyor ama ne diyorlar ay böyle göbek mi olur ben senin gibiyken şöyleydim böyleydim 😵💫
Dilarakilic Her bebek farklı ya bunu bir türlü anlayamadı çevre :) Benim de erkek, 19. haftadan beri hissediyorum. 33.deyiz şimdi dur durak bilmeden tekmeliyor :) dışarıdan fark edilmesi 24-25 i bulmuştu :)
Aysenur426868 Valla bacım ben çok aşırı hareket etmesini de istemem korkarım kordon dolanir başına diye tobe yarabbim bende bı degisigim 🤣😱
1prensannesi_ 1prensannesiiiii cok guzel bende antalya🥰 bebegime hala hıc bısey almadım sen ne durumdasın
1prensannesi_ Burcuuu12A demekki cınsıyetle alakalı bısey degılmjs🥰 senın kızda rahatına duskun heralde benım oglan gıbı nasılsa gelcem dıye rahat yatıyorlar😂 maşallah dıyelım
1prensannesi_ MinikooMom ay benımde bellı olmuyor fazla laf edenler oldu tabı takılmadım bebek hereketını ıster ıstemez merak edıyorsun 🥰
MinikooMom 1prensannesi_ Kıııız bana neler dediler 🤣🤣 Normal mi istiyorsun Sezaryan mıı? Aaa biliyormusun benimki çok kötü geçmişti. Doğal mı tüüp mü 🤣 Ben sen gibiyken bütün evi kaldırıp indirirdim blaa blaaa blaaa 🤯💩😅
1prensannesiiiii 1prensannesi_ beşiği ve mama sandalyesi var büyük olarak sadece kıyafetlerinin yarısından çoğunu aldım sayılır bebek arabası elbiseleri için dolabı falan alınacak daha şimdilik böyle kuzum sende başla bence çoktan yarısını halletmiş olman lazım malum fiyatlar da aldı başını gidiyor😊🤷
1prensannesi_ 1prensannesiiiii hıc sorma bende ıcım gıdıyor alalım dıye malum kiş gunleri eşimin kazandıgı kıra vs gidiyor dogunca alırıx dıe rahat😞ustunede gıdemıyorum yoksa nerden bulsu. Dıye hayrlısı 30 haftadan sonra sıkıştircam artık gerıye bısey kalmax dıye