1Mervesr Arkadaşlar şeker yüklemesi yaptırmış olanlar nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz? İlk gidince bi kan veriliyormuş bi saat sonra o sıvı içilip kan verilip ondan da bi saat sonra tekrar kan veriyormuşuz doktor böyle söyledi de o süreç boyunca aç mı bekliyoruz onu sormadım nasıl tecrübeleriniz?
rncst 1Mervesr evt aç bekliyosunuz ve sabah da aç gitmeniz gerekiyo, ilk açlık şekerine bakmak için kan alıyolar, snra şekerli içeçeği içince 1 saat snra kan alıyolar, 1 saat snra tekrar alıyolar aç kalıp aç gitmeniz gerek
Yagmursnr @rncst benim ilk yaptırdigim şeker yuklemesinde aç kan verdim sonra glikozu içtim 1 saat bekledim ve tekrar kan verdim. Yalnız gebelik şekerim yuksek çıkınca sabah tekrar test yapmamı istediler o çok zorladı. Bu sefer toplam 4 kez kan vermiş oldum aç aç. Bayiliyodum en sonunda
rncst Yagmursnr son verdiğim kanda bnde öyle oldum zor adım atıyodum ya saçma bi olay ama yaptrdım :/ gece 12den snra su bile içmedim son kanı 12de verdim hiç halim yoktu o kdar aç susuz kalmak iki canlı olunca dha zor ve kötü
1prensannesiiiii Ezgikrkl erken doğum riski oluşturabiliyormuş çıkarda önlem alınmazsa canım bende yarın yaptiricam bakalım inşallah bi sıkıntı olmaz
Yagmursnr @Laliinnvanilya tokluk şekeri 140 üstünde olmaması gerekiyor. Benim 170 çıktı doktor dahiliyeye yönlendirip 75lik glikoz icmemi istedi sonrada zaten normal çıktı sonuçlar
Laliinnvanilya Yagmursnr anladım canım bende ilk 50gr içmiştim sınırda çikinca ikinci testi istediler 100 gr la yapıcaklar yarın inşallah bişey çıkmaz
1Mervesr Yagmursnr İnşallah çok zorlanmam artık napalım insanın boynu kıldan ince oluyo söz konusu evlat olunca 🥲
tosimosi Bende şimdi 75lik yaptırdım içtim bekliyorum 1 saatin dolmasını, gidip kan vericem ama bi saat daha burada bekleyebileceğimi sanmıyorum ya çok sıkıcı