Laika SelinnilG evet ama şöyle toplanma oluyor dedim sağ tarafımda. bide kasılmam oldu bi kaç kez bebekte tonbiş olduğu için dr.m da bi bakalım için rahat etsin dedi o yüzden yaptı normalde 35.te yapıyorlarmış sanırım
Nesibe1 Laika Laika benim 31. Haftada 2051 kiloydu doktor kilosu fazla önden gidiyor demişti sonraki hafta daha az aldı dedi. Çünkü o hafta aşırı tatlı yemiştim hepsi kilo oldu bebişime😅 aşırı tatlı tuzlu hamur yeme dedi. Yani herşey normalse sorun yok bence
Ebbbr Melike1805 ben genetik olduğunu düşünüyorum çünkğ çok kötü beslendim bu hamileliğimde normalde iştahlı biriyim hamilelikte de öyle her şeyi yerim tek diyebileceğim tost yedim her sabah pankek yedim hep yani ekstra kilo alsın diye bi şey yapmadım
Duha190 Benımde 32+3 te 2400 dü iki üç hafta önde vitamini kes dedi doktorum ama zaten hiç vitamine başlamamıştık şeker vs de çıkmamıştı . Ay tombul bebeklere bayılıyorum 😬🤤🤤
Gizem1739 Bize de aynı şey denildi 😊 34+3 te 2750 idik. Bugün 36 ya girdik kontrolümüz var artık 3 ü geçmişizdir😊😊