Laika Selam kızlar bugün kontrol vardı 32+4 yiz bebişin kilosu 2.400 çıktı 🥹 benim boyum 1.74 eşimin 1.85 dr. Bebeğin boyuda uzun ama kilosu fazla dedi zaten sizin bebeğiniz küçük olmaz diyordu ama bu fazla haftana göre dedi ve ben 1 ayda 1 kilo almışım _sadece bebeğe gidio yediklerim sanırım🤕 ailede şeker hastası varmı dedi yok daha önce şeker testi yapmışlardı normaldi bana şeker aleti aldırdı şimdi tokluk şekerimi ölçtürdüm 130 çıktı normalmiş 140 üstü riskli dendi sabah birde açlık şekerine bakılıcak endişeliyim bebeğinin kilosu fazla olan varmı başına böyle birşey gelmiş olan 🫠
Tiiffany Laika İştahlı bir bebek olabilir benım oglumda 3985 dogdu sezeryan olmasaydı doktor 4kg geçer demişti. Ne seker ne baska biseyim yok. Dogdu halen iştahlıdır :)
Nis Laika 32+1 bgn gttim 2.5 kiloya yakın dedi sormasam söylemicek ben acıkcası salladıgını düşünüyom
Smya Laika bence çok değil, ama doktor değilim tabiki de 😄, çok fazla karbonhidrat tüketmek de bebeğe kilo aldırıyormus, karbonhidrattan uzak durarak belki düzelir
Alis-sss Laika benim ilk bebeğim 4500 gr doğdu sonrakiler yine 4000 gr doğdu şuan hamileyim 4. Bebeğim iki hafta önde genetik oluyor bebeğiniz sağlıklı besleniyor
Defnesa E fazla değilmiş ki zaten iri bir bebek olması muhtemel bir durum baba uzun anne uzun bebişte uzun boyuna göre de kilosu olacak bence hiç takılmayın:)
Syda_01 Benimde 32+4 te 2400 gram cıktı bundan sonra dikkatli ol erken doğum riskin var dedi ve 4ü bulursa sezeryan olursun dedi
Laika Syda_01 benim zaten epidrl olucak işin entrsan tarafı işte totlde 8 kilo aldım. Beni bugün alttan muaynede etti açılmam yok hiç erken doğum riski yok dedi
humeyraa01 Laika benim 34+4 de 2800 du bebiş. Bana da baya kilo almış böyle giderse sezeryan yaparım normal yaptırmam dedi. Baya moralim bozuldu birkaç gün. Bakalım yarın yine kontrolümüz var kaç gram oldu çok merak ediyorum
Gizem_0693 Laika 34 haftada 2600 dedi doktorum. Biraz tombiş bir bebek dedi. Şu an doğum normal görünüyor bu tombişlik devam ederse doğum nasıl olacak bilmiyorum 🙄
iremcannn1907 Laika benim de öyleydi 4 buçuk kilo doğdu korkulacak bişey yok canım sadece sezaryen daha mantıklı