gonulcelen Sehererkull uzun yada kısa da mantıklı cnm mevsim bize daha yaz olunca 😂 Adana da suan öyle ama soguk memleket için uzun kol daha mantıklı tabi ki. Zaten sık sık çocuk doktoru gelip bakıyor cok sarmayın demişti mesela mevsim şartlarına göre değişir bu durum 😉
gonulcelen [bilinmeyen] unutmuştum ama sarı ztn önerilmiyor sarı renkli kıyafette dahil cünkğ bebekteki sarılık fark edilmiyormuş o yüzden sarı hiç yaptırmadım 😬 ama kırmızı var suan evde kullanıyorum hastenede ihtiyaç olmaz sanırım ztn durmadan yüzüne bakmak istiyorsun 🙈 kapatmaya fırsat olmuyor ❤️
Aybukealtintas Sehererkull Bence harika, insanlar o kadar sacma dolduruyorlar ki çünkü hastane cantalarını sanki tatile cıkıyorlar 😂 ama kendiniz için çorap patik gibi birsey de koysanız iyi olur 🤗❤️ saglıkla dogsun inşallah minik 💙❤️
HaticeTfekakr Sehererkull bebek için ağız mendili, çorap, zıbın birkaç tanefazla alabilirsin. Emzirme sütyeni emzirme atleti çorap kendin içinde
FeriDee [bilinmeyen] büyüklerimize genelde örtüyolar sarı tülbent sarılık olmasın diye ama bi. İlgisi var mi bilmiyorm. Yine de koy bi zararı olmaz sonuçta
gonulcelen [bilinmeyen] sarı kıyafeti yeni doğan için almayın sonrası için birşey olmaz ztn ilk 10 gün den sonra tehlike kalmıyormuş.
anneb Kendi hazırladığım süs eşyaları kapı süsü çikolatası falan da var benim çantamda ilk doğumum her şeyi gönlümce hazırladım büyük bir valiz hazırladım. Zaten arabayla gidilecek gelinecek herkes istediğini koysun bence 🤗
Armgn Sehererkull bebeğe külotlu çorap koymamıza gerek yok bence çünkü göbek bağından dolayı giydirilemeyecek birşey bende aldım ama sonra giydireceğim