Sahnedekimadam Bana sadece Gyno ferro birde D vitamini verdi.. Bacak ağrım oluyor ben talep etmek istiyorum kullandıklarınızı yazar mısınız? ( Vitamin eksikliğim yok normalde )
Betus123 Sahnedekimadam Canım gyneferoyu nasıl kullanmanı söyledi Benimki aç dedi ama eczane yemekten 1 saat sonra dedi seninki ?
Mericylmz Sahnedekimadam Aç karnına gynoferon demir ilacı içiyorum Kahvaltıdan sonra magnezyum içiyorum Akşam yemekten önce devit 3 d3 vitamini Yemekten sonra ta efa-Mom vitamin balık omega ilacı içiyorum toplam 4 adet 💙
AyFa1608 Sahnedekimadam ağrılarınn oluyorsa magnezyum isteyeblirsin ve günde 1 tane sade soda içmeye gayret et 🙂
Buseyy Decavit ferrum devit3 kullanıyorum 16.haftada magnezyuma başladım baş ağrısından dolayı gece yatarken bacaklarımda da ağrı oluyordu bana iyi geldi
Haticezk Betus123 normalde aç alınıyormuş ama bende mide ağrısı mide bulantısı ve ishal yapıyor aç aldığımda o nedenle yemekten 1 saat sonra alıyorum ben
Sahnedekimadam Betus123 Kahvaltıdan 1 saat önce dedi ama troit ilacı kullandığım için yedikten 1 saat sonraya karar verdik