snpinar Hanımlar merhaba 6 haftalık gebeyim doktor bir çok ürünü kısıtladı süt ve süt ürünleri tüketemiyorum varmı verebileceğiniz tavsiyeler 5 dk da bi açlık hissi oluşuyor ben de 😣
clkz snpinar sen iki canlısın ye diyenlere inanmayın. Ben de sürekli acıkıyordum şuan dengeledim 4 5 gündür daha iyiyim. Acıkınca çiğ kuruyemiş kraker havuç vs yiyorum. Doğru mu bilmiyorum ama bıraksam günde 6 öğüne çıkacak neredeyse. Umarım düzelir
Emiine1 Sinem0135 bnmde ilk haftalarım noemlde bugüne kadar iyiydim yiyip icebikiyorudm ama bugün daha da bi hasasiyetim oldu en son sabah yeidgim tostun üstündeyim şuan herseyden tiksiniyorum bisey yemek gelmiyor içimden açlıktan başım ağrımaya başladı ayakta durmaya takatim de yok ne yapabilirim
snpinar Kısıtladı derken ben yanlış ifade ettim kusura bakmayın 😊 doktor kısıtlamadı aslında ben kendim tüketemiyorum sadece süt ve süt ürünleri doktorun kısıtlandığı ürünler karbonhidrat ağırlıklı besinler
Sinem0135 Emiine1 kuzum ilk aylar çubuk krekerle geçirenler var endişe yapma bulantın olmadiınfa ye kendını zorlayıp kusmak daha kötü az az beslen sık sık ye ama . Zaten ilk aylar kanından beslenıyor bebek Rabbim korusun