Tqceks Tgc0616 2023 kız senesi diye biliyorum. 2022 erkek senesiydi. Ama hamile kaldığın ay yıl işe de alakalı diye biliyorum
2prensesannes Tqceks haziran 2022 gebelik ama ogrenemedk ccgmz kapatmış acmyo 3uncu gebelik 2 gebelik te 16tida ogrendm bu beni ugrastrck her haliyle sağlıklı olsunlarda 31haftalgz bide
Tqceks Birde söyle bir durum var ben yüzük testi, Çin takvimi, bıçak makas olayı, birde aşerme durumlarım falan hep kız olacak gibi görünüyordu ama erkek 😂😂 o yüzden belli olmuyor yani. Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde gönlüne göre versin evladını 🙏🥰
Beybeybi 2prensesannes 31 haftalık be cınsıyetını doktor soylemedımı sıze bence sız soylemek ıstemıyorsunuz doktor körmü
2prensesannes Gizemli şehir neresi bide hangi doktor burda gitmedm özel kalmadı bi tonda para attm cinsiyet için en son 29ubcu haftada biraktm peşini yoruldum cnku
Melikekabil41 Tgc0616 kız senesi tabi ki herkesin kızı oluyor bizim akrabaların da benimde kızım oluyor ♥️😇
Baybyymom_0 E09S inşallah bende eylülün 13 unde kaldım ama daha öğrenemedim inşallah benimde kızım olur göstermiyor kendini siz ne zamn öğrendiniz
E09S Baybyymom_0 benım eylül 23 son adet tarıhım suanda 16 +5 haftalıgız 16 haftalıkken gördük kesin olarak 14+6 da gıtmıştk göstermedi
3kuzuAnnesiyim Cnskose 29 un karsılıgı 30 yas 0 yasın ıkı ay harıc hepsı erkk 😃 yanı bayya yuksek oran bakalım
Hayalmi Tgc0616 bilmiyorum öyle bir senemi var ben dahil çevremdeki hamileler yarı yarıya kız erkek karışık 😊