Anneadayi0404 3kuzuAnnesiyim sen bir yaş ekliyorsun dedim ya hangi yılda kaldıysan odur eklemiyorsun ablam öyle yapmıştı ve sürekli bakmana gerek yok demişti çünkü bu yıl bakınca tabikide eklenince 27 oluyor
3kuzuAnnesiyim Anneadayi0404 hayr canım bak profilimde taplı var dırekt dogum senene gore bak:) yıne 27 ve kız. Bu 3. Gebelığim bu sene anladım bende 😀
Kelebek2112 2prensesannes ben haziranda hamile kaldım canım hayırlısıyla 23 gün sonra kızım doğacak 🥹🙏🏻
Saaareeee 3kuzuAnnesiyim benim kızım cin takvimine göre kızdı kiz oldu.bende 97 liyim Ekim son adet bakalım erkek gosteriyor ama ne cikicak
3kuzuAnnesiyim Anneadayi0404 hayır canım Allah bılır tablodakı karsılıgını söyluorum ben sadece:) bu kesın bsy dgl canım öyle olsa bende oglum olucak derdım:)
Anneadayi0404 3kuzuAnnesiyim biz kendimizi bu takvimlerle tatmin ediyoruz genetik olarak belli zaten 😀
laviniamom01 Anneadayi0404 benim hep erkek çıktı ama doktor kıza benzetti 22.07.1999 doğumluyum 13.ekim .2022 de hamile kaldım sizde bir bakın isterseniz bana
3kuzuAnnesiyim laviniamom01 bu zaten kesın bşy dgl tatlım evet eekk gosterıo ama ılla oyle olcak dıe bsy yok:)
Anneadayi0404 3kuzuAnnesiyim canım o çıkıntı olanı demiyor bu sana son attım fotoğrafı soruyorum orda görünmüyor bişey ☺️