Tqceks 2prensesannes anlıyorum benim erkek ama bizimki pipisini gösteriyor ama yüzünü daha 1 kere görebildik. Yüzünü hiç göstermiyor. 36+3 haftadayız bende yüzünü göremiyorum 😂😂
Kubraa_t Anneadayi0404 İkili test sonucum bugün çıktı nerde bakabilirim kan sonucuna acaba bişey anlayamadım sonuçlarım iyiyimil doktor öyle dedi
E09S Baybyymom_0 benım eylül 23 son adet tarıhım suanda 16 +5 haftalıgız 16 haftalıkken gördük kesin olarak 14+6 da gıtmıştk göstermedi
Sara_xd Tgc0616 ben hamileyim bebeğimin cinsiyeti erkek ama bu sene bence kız senesi çünkü kız hamileliği daha fazla gibi 😂
Anneadayi0404 @" Kubraa_t kız aslında bellide emin değiller bence ama sen 1 aya kadar bekleyecek misin 14 15 haftalık olursa git başka bir doktora özele gidiyorsan devlete git öğren sonra kendi doktoruna gidersin yine 😊
Kubraa_t @Anneadayi0404 özele gidiyorum canım gittiğim doktor çok iyi bi doktor ama bebeğim bacağını hiç açmıyor çikolata yedim meyve suyu içtim hareket etsin diye baya hareketli ama bacağını hiç açmıyor hangi doktora gitsem aynısı olacak devlette hiç söylemez bence
Anneadayi0404 Kubraa_t ha kapatıyor bacağını kız çocukları bacaklarını kapatırlar diyorlar erkekler öyle değilmiş ama