Mujdelerce20 Kese ve bebek karın ultrasonu ile kaçıncı haftada görünüyor tahmini ? Kaçıncı haftada kadın doğum doktoruna gittiniz ?
SerdarYusufunannesi Mujdelerce20 adetim 1 hafta gecikince Dr a gittim ,5 haftalık hamile oldugumu öğrendim 🤲💝🤗
Ferahkabay Mujdelerce20 benim önerim 8 veya 9 haftalık Ken çünkü erken gittiğinizde catı muayenesi yapıyo görünmüyor ultrasonda
Beybeybi Mujdelerce20 5 haftada gıtım 6da tekrar gıttım kalp atıyordu kese fılan hersey yolunda dedı artık 4haftada bır gıttım sımdı 31haftalık oldum 2haftada bır kontrol dedı
Nesli8181 -Bal123- bir anda evde belimden sancilandim hastaneye gittim tam acilmam olmus meğersem hemen doğuma alındım bebek kanala girmiş o yuzden
Deletedmom_69 Ferahkabay canım çatı muayenesi çok Farklı birşey alttan ultrasonla bakıyorlar çatı muayenesi yapamazlar parmaklarını açıyor çünkü çatıda
Ferahkabay Ben 6 haftalık Ken gittim altan muayene dedi istemedim bekledim 8.9 haftalığı sonra ki gidişimde kese göründü
rain26 Özele gideceksiniz 6 7 den önce gitmeyin bence. 5 de gidecekseniz 2 3 hafta sonra tekrar gel diyecek ekstra yine ödeme yapacaksın. İlkinde hakim olmadigim bir konu oldugu icin hemen gitmiştim ama ikinci gebeligimde 7 haftalikken gittim .
Nesli8181 -Bal123- küvez de şuan da sagligi falan iyi çok şükür 2 kilo doğru bir tek sütüm gelmiyo o kadar:(
-Bal123- Nesli8181 Moralini bozma canım gelir inşallah ❤️ rabbim sana bağışlasın evladını gerisi mühim değil
Beybeybi Mujdelerce20 ama benim doktorum hep alltan kontrol ederdi karin ultrasonunda 17+4tum sadece cinsiyete bakip cikacam dedi ondan sonra bir ay sonra gittim detayli ultrasonada karinla bakti yani benim doktorum cok fazla karin ultrasonuna bakmiyor gerekli assmalar olmadikca suana kadar 4kez girdim karin ultrasonuna altan bakar