mucize-annesi123 çok çok teşekkür ederim gerçekten biseyi çok istemeyecek çok hayal etmeyecen ve ben 8 yil sonra ilk bebeğim oldu tüp bebekle herseyini hayal ederken birden benden alındı ve halan imtihan icindeyim ve kuvezde çok şükür kötü günleri geride bıraktık ve büyüdü kızım kuvezde sonuna doğru yaklaşıyor artik ve bugün hastaneye gittik yine kızımın yanima doktor bana 4 ayın sonunda ve ilk defa bebeğimi göreceğimi söyledi kanguru yapılacak önümüzdeki perşembe yada cuma günü sizi görüştürecem dedi ve ben nasıl sevinçliyim mutluluktan ucuyom ve eve doğru kendi arabamızla giderken yağmurlu havadi ve tamda birden camın önüne firliyoduk birden çığlıklarım yükseldi ağladım deliye döndüm 😥😥😥😥 bize arkadan kim hızlı çarptı bilmiyiz göremedik iki dakika durduk sonra yola devam ettik ve yarabbi dedim benim kızım o küvezde tam 8 yılını beklerken ve onu göreceği haftada böyle biseyin başıma gelmesi yine imtihan imtihan rabbim bizleri sasirtmasin biseyi çok istemeyecez hersey olacağına varır rabbim sonumuz hayretsin güzel kılsın ve hiç unutmayacak bugünü hiç