cyln9001 Kızlar selam 33 haftalık gebeyim 1 hafta önce gittiğimde bebeğim 1900 gramdi dün gittim 1700 diyo her ulturasyon cihazının ölçümü farklimi oluyo bu arada ayrı doktor
Nesoo cyln9001 canım cihazda mı aynıydı. Aynı şey bugün benim de başıma geldi çünkü. Doktor aynı cihaz aynı bebeğim 300-400 gram kilo vermiş
Eminea cyln9001 benimde ultrason olcumlerine göre 900 gram almis bi haftada bebegim 2bucuk cmde uzamis bu mümkün degil gibi gözüküyo doktorda bisey demedi bende cok sallamadim o yüzden dogru çıkmıyo hic zaten
cyln9001 Nesoo saçmalık az önce bu arkadaş demişti anne karnında bebek zayiflamazmis kilo alımı dururmuş sadece cihaz aynı değil özel de oldu bu olay
guluzarozgenc Zaten ölçümü yapan cihaz doktor sadece dokunuyor her gittigimde kac kilo dedigimde cihaz 2800 olctu diyor o yuzden kafana takma bence cigaz farkliligindan olma ihtimali yüksek
Minnoshamis Sanırım bi kelime hatasına bu kadar çok eleştiri yapan kişiler hayatında hiç yanlış kelimeyi kullanmamış olmalı ¿¿¿ ne var bunda niye bu kadar abartiyosunuz ki , kiz burda bilgi alısverisi yapmaya calismis heralde dagdan inme bi insan degil gormus herkes biliyodur onun ismini .. O kadar yorumda bi kelimeye takılmakda fazlasiyla garip 😏