Mybabyy Bende aklıma takılan bi şey sormak istiyorum. 20 ekimde adetim 2 gün geciktiği için idrar testi yaptırdım pozitif çıktı ve sonra hastaneye gidip kan testi yaptırdım beta hcg değerim 95 cıktı gebelik olduğu söyledi doktorum ama kesenin daha oluşmadığını 2 hafta sonra gel bakalım ultrasonla keseye dedi. 22 ekimde değerim yükseldi mi diye tekrar beta hcg değerim ölçüldü 270 cıktı sonucu doktor gayet güzel ilerliyor dedi 2 gün geçtikten sonra başka bi hastanede tekrar beta hcg yaptırdım 360 cıktı sonucum düşük mü gelmiş? Bebeğim de bi sıkıntı mı var ? Lütfen fikirlerinizi bilgilerini yazın içim rahat etsin ilk gebeliğim
Selin_genis Mybabyy ilk baktırdığımda bete hgc 325 idi bir dahada baktırmadım bi hafta sonra doktora gittim ve kese göründü rahat ol bebeğin sağlıkla büyüyecek inşallah akışına bırak 🙏🙏🙏
cito83 Mybabyy farklı yerde yaptırdığın için sonuç öyle çıkmış zaten doktorunda söylemiş merak etme gayet güzel yükselmiş
Tugba1- semrakarahan bir şey sorabilir miyim benim değerim 1057 idi 2 gün önce cuma günü doktora gidicem de kese gözükürmü sizce
Mybabyy Sebahat42 doktorumu aradım sordum hemen başka labaratuvarda farklı sonuçlar çıkabiliyor korkma hic dediğim gün gel bakalım dedi ama ben çok telaş ediyorum 😔
Mybabyy Sebahat42 doktorumu arayıp sordum farklı labaratuvar da sonuçlar değişebiliyor korkma dediğim gün gel bakalım dedi ama benim içimde huzursuzluk oluyor
Pinarrr56 Mybabyy benim adet olucagim gün 14 cıktı doktor dış gebelik olabilir dedi sonra 52 2 gün sonra 300 1 hafta sonra 1590 oldu o gün vajinal muayeneyle keseyi gördük şuan 13+5 haftaligiz sakın strese girme doktorunu dinle
Daisyy Pinarrr56 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keseyi vajinal ultrasonla 1500lerde mi gördünüz? Benim dün sonucum 3329 çıktı salı günü doktor randevum var görünür değil mi kese?
seyma281015 Ben o beta değerlerinden neler çektim 6 kere kan verdim ilerledi Ama hiçbirinde de iki katına çıkmadı. Şu an herşey yolunda 8 haftalığım biraz sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallah 🙏 hiç takmayın kafanıza
MerveSglk95 Ben regl ye 6 gün varken erken gebelik testi ile ögrendim ertesi gün kan testi yaptırdım 19 çıkmıştı düşün 😌 nerdenn nereye şimdi 25 haftalık hamileyim 😌
Tugbax68 Günüm bir gün geçtiğinde 34 çıkmıştı 8 gün geçtiginde 734 idi normal oldugu söylendi sizcede öylemi