Mev48- Kızlar beta hcg 77,71 çıktı aradan 2 gün geçti 208,16 çıktı artık takip yapmalı mıyım daha sonra kan vermedim ?
Mev48- Baharks yaa gerçekten mi içim rahatladı ya sonradan betanın düşme gibi bi durumu olmaz galiba demi o korkutuyor beni Allah korusun
Mev48- arirangg ben sonradan düşer mi diye korkuyordum Allah korusun öyle bişi olmaz o zaman güzel arttığı için
Baharks Mev48- yani sonradan tabiki olumsuz Bi şey olabilir Allah korusun ama şu an da iki günde iki katına arttigi için sağlıklı gebelik gorunuyor
arirangg Mev48- Öyle bir ihtimal olabilir ama öyle durumlarda genelde beta bu kadar güzel artmaz. Seninki çok güzel artmış. Hiç zannetmiyorum düşeceğini. En az 1 hafta beklersen haftaya keseyi görürsün. Hayırlı olsun. Allah sğalıkla kucağına almayı nasip etsin
Mev48- arirangg inşallah kuzum beklemedeyim şuan Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻 yarın yinede kan vereceğim bu hafta bitince gideceğim doktora bakalım
arirangg busratekcn Evet bence takip etmelisin. 12 ile 14 Ocak arasındaki artış çok düşük değil ama biraz daha fazla olabilirdi. Sen bu iki kanı aynı yerde ve aynı saatlerde mi verdin? Bu da önemli
arirangg busratekcn Saat kaçlarda verdin. Eğer 12’sinde olanı akşam 14’ünde olanı da sabah erken verdiysen o zaman normaldir