ikiprensesannesi06 Ben 35+6haftaligim bugün kontorolde maşallahı var bebisin ne güzel bakiyosun bebisine çok hareketli dedi doktorum kilosu çok güzel dedi 2.500 dedi kilosuna az mı sizde kilosu sizde durumlar nedir
Ada-Uras-Asya ikiprensesannesi06 29 haftalık 1.600 gr 40 cm gayet iyi dedi yarın kontrol war bakalım ne diyecek 30+2 olduk sancım war diye kontrole gideceğim yoksa ayda 1 gidiyorum
Eren_umay2 ikiprensesannesi06 bende daha bugün gittim 34+1 kilosu 2500 olmuş 🙈😌35 haftayla uyumlu dedi doktorum
ikiprensesannesi06 Kelebkkya Normal demi korktum ya ben böyle umut ettmiyodum 3 kiloyu bulur diyodum ama öyle çıkmadı
ikiprensesannesi06 Ada-Uras-Asya 28 29 haftalarda 1.200 civarıydı kilosu bende sona doğru 3 bulur diyodum öyle çıkmadı az değildir demi gelişimi herşeyi çok güzel ilerliyor haftasıyla uyumlu
Fatosca ikiprensesannesi06 bizde 35+3üz geçen hafta 2900 49 cm’di kiloları önemli değil sağlıklı gelsin topişlerimiz
ikiprensesannesi06 Sellmaseellma O haftalarda seninle aynı demişti kilosuna bende diyodumki sona doğru 3 kiloyu bulur nebilim çok az geldi kilosu gelişimi herşeyi çok güzel ilerliyor çok şükür
Sellmaseellma ikiprensesannesi06 bazen anne babanın genetiğine de çekiyor bebişler zayıf olabiliyor kilolu olabiliyor belki son haftada almış olur kilo çok takılmayın
Ada-Uras-Asya ikiprensesannesi06 doktor az değil demişse değil her bebek farklı mesela benm kızım 35 haftalık doğdu 49 cm 3.500 gr doğdu ama onda çok sağlıklı beslendim balık sürekli yedim kırmızı et meywe çerez oğlum 37 haftalık 3.600 gr 52 cm doğdu kızım 38+3 hafta da 3.550 gr 51 cm doğdu şimdi bakalım bu paşa nasıl olacak
ikiprensesannesi06 Sellmaseellma Ben dhaa önce iki doğum yaptım ve biri 3.300 grm doğdu biride 3.900 grm di bunda böyle olunca endişelendim haliyle
ikiprensesannesi06 Ada-Uras-Asya İyi dedi çok güzel bakiyosun bebeğine dedi Anladım canım diğer iki dogumumda güzeldi benim biraz endişe ettik bunda teşekkür ederim beni rahatlattgin için 🥰
Ada-Uras-Asya ikiprensesannesi06 her bebek farklı gelişiyor hiç korkma zayıf olsun ama kuweze girmesin önemli olan o kuwez çok zor benim son iki çocuğum da kilosuna rağmen kuweze girdi 15 gün kaldı çok zor içini ferah tut herşey güzel olacak hep pozitif ol canım