Ozlembensu Kızlar prilam kullanmadıgım zaman mide bulantım çok oluyor , kullandıgım kutum birkaç güne bitiyor fakat doktor kontrolüme daha 2 haftam var. Aile hekimi yazabiliyor mu prilamı ?
sevdenuur Ozlembensu Saglik ocaklari ve kadin dogum doktorlara yaziyor ve yazdirip alinca fiyat farki tabiki oluyor bi miktari karsiliyor devlet.
yanlisanlamaama Ozlembensu benim aile hekimim yazmadı daha önceden özel reçete ile aldığım için sgk geçmişimde bu ilacı kullandığım görünmüyormuş bu yüzden de yazamazmış soruşturma açılırmış falan 😀 sonra başka bir hekime yazdırdım sorun olmadı yazdı. Biraz aile hekiminiz insiyatif almazsa yazmıyor halbuki basit bir bulantı ilacı
Zeynep2323 Ozlembensu mucizem___ Normalde 200 civarı biliyorum ama doktor yazınca 20-30 gibi bir şey ödeniyor.
Senaemre05 Ozlembensu benim günü dolmadigi için parayla alıcaktım 211 dedi eczacı reçeteyle yazilinca otuz küsur ödedim
Eliflianne 6 ay bitene kadar bulantı ve kusmanın en deli halini yaşadım.prilami.cikarana duaciyim.6 ay kullandım .aile hekimi yazıyor.ya da kadın doğum doktoruna yazdırabilirsiniz.
herkesherseyicokbiliyorzaten Bende bi hafta önce sordum 230 TL idi doktora yazdırınca 40 TLye geldi. Bidahakine iki üç kutu birden yazdırın. Özel alınınca çok pahalı oluyor