Esinerts Kızlar ben travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama karar veremedim. Içinde pusetle gelen travel sistem bebek arabası alan memnun kalan anneler yazabilirmi marka olarak
DilarArslan Esinerts pierre cardin twist travel aldım kullanan arkadaşlarım da çok memnun. Ama puseti de kasası da çok hafif 😊
secilertu cerenmndv35 arabanın ağırlığı ne kadar acaba? Siz tek başınıza taşımasını yapabiliyor musunuz?
Englishteacher Maxi cosi dana modeline bakabilirsiniz hem hafif hem çok yer kaplamıyor yanında ana kucağı da var
Deletedmom308 ben yenidoğandan itibaren 3 yaşa kadar kullanabilceğim hafif bi model bakıyorum. arabamız olduğu için bebek arabasına çok ihtiyaç olmaycağını düşündüğim için de uygun fiyatlı olsun istiyorum.ama bulamadım bi türlü. çok pahalı hepsi
Beyza7950 Bizde lele baby bs01 travel sistem bebek arabasi aldik rahat ve kullanisliya benziyor daha kurulum yapmadik ama jokerden aldim cok ta agir degildi fiyatida 1500 tl
Berfin002 Norfolk aldım travel sistem daha kullanmadık 2 ayımız var ama çok güzel özelliği çok sepeti kocaman sürüşü rahat