Quenn1 1 cm açılma nasıl ilerletebilirim önerileriniz nelerdir kaçıncı haftada açılmanız oldu ben 37 deyim sizlerin nasıldı bilgilerinizi paylaşır mısınız
A_syma Quenn1 Korumasiz iliski Squat Youtudn 3. Trimester egzersizleri yapiyorum Adacayi Hurma Ev siliyorum comelerek Gun once 2cmdi. Sancim yok :) aciklik ilerlese bisey olurdu heralde bilemiyorum suan kac cm
Semilk05 Quenn1 korunmasız ilişki ve hurma en iyi gelen şeylermiş. Bu esnada merdiven cıkıp inme squat ılık duş yardımcı olur
Zeynep1954 Benim 38+3 ve 34+0 dan beri 1 cm açıklık 😄bugün kontrole gittim sancı çıktı qma acilma az diye geri yolladi eve. Quenn1
Dilara556 2022bebeki aaa kiviyi yeni duydum şansa bende kivi yemiştim aşağı doğru baskı hissetmeye başlamıştım bugün demek işe yarıyor 😂
Quenn1 Zeynep1954 yaa gerçekten mi niye ilerlemiyor ki ama 34 de ilerlememesi iyi olmuş zaten hem Şuan bebişiniz de dış ortama daha rahat uyum sağlayacaktır 🌸
Quenn1 Nananks evet alttan muayene oldum çatı muayenesi saniye sürdü hiç acımadı ama benim nstde sancım çıktı o yüzden baktılar
Zeynep1954 Quenn1 aynen öyle zaten o zaman sanci çıktı diye erken dogum riski ile hastanede 4 gün kalmıştım şükür erken gelmedi hayatı yavaşlattim dogum olmasın diye suan dogum olsun diye tekrwr harekete geçtim 😊
2022bebeki Dilara556 haha yerim harekete geçmiş bebik🐣 tropikal meyveler acilmayi ilerletmede çok etkili