nez10 hilalldal bencede batıl kusum görümcem hem kızda hem oğlanda doğurana kadar kustu bu bence genetk şans bnm ablam da annemde hiç kusmamıs
2022-ezgi Bende de kusma olmadı. Şükür 🙏🏻 Şuan 8 haftadayız. Ama duygusal hassasiyet kokuda hassasiyet fena 🙈 Birde gerçekten bulantı kusma yoksa erkek diyorlar 🤷🏻♀️ bakalım doğruluk payı çıkacak mı?
hilalldal 2022-ezgi inşallah böyle devam ederiizzz🫶🏻 Bakalım cinsiyet ne olacak bende merak ediyorum 😂
2022-ezgi hilalldal Aslında 8-10 haftalıkken doktorların tahmin ettiklerini söylüyorlar kemik yapısından veya organlardan ama söylemiyorlarmış 🤷🏻♀️
hilalldal 2022-ezgi aaa ilk kez duyuyorum belki net organları görmeden söylemiyorlardır yanlış bilinmesin diye mi acaba ki
2022-ezgi hilalldal evet umuda kapılmasınlar diye 10. Haftada az çok tahminler oluyormuş. Arkadaşımın doktoru kıza benziyor ama gene de kesin birşey için erken demişti. Sonra kız çıkmıştı Allah herkese gönlündekini hayırlıca nasip etsin 🙏🏻
cannkmrc hilalldal daha çok erken canım benim bundan sonra başlamıştı 7. Aya kadar sürdü 6 kilo verdim ilk 3 ayda 5. Aydan sonrada kilo alımını durduramıyor insan