12 ocak persembe sabahi gun verilmisti 3 normal dogumdan sonra bu ilk sezeryanimdi biraz korku ve heyecan vardi. Sabah gittik islemleri falan yaptik esimve annemle. Saat 9 40 beni cagirdilar ustumu giydirdiler serum takildi ameliyathaneye gittik masaya oturdum belden igne yapilacakti cok titriyordum havada soguktu ucuncu ignede uyustu igne damar yolundan birazcik fazla acitiyorama zaten o heyecandan fazla umrunda olmuyor ayaklarim isindi ve o titreme gecti onume kapattilar o an basim donmeye ve gozlerim kararmaya basladi kalbim carpiyordu anestesi uzmani orda zaten ona soyledi gececek simdi dedi ve gerisi hatirlamoyorum uyandigimda odamdaydim bebegim yanimdaydi cok guzel bir duygu yeniden anne olmak o an herseyi unutuyorsun bas agrim hic olmadi 5 Saat sonra yurudum agrimda fazla yoktu rahat yurudum gazimda hemen cikti zaten agri kesici yaptiklari icin agriniz fazla olmuoyr kayisi hosafi gazi hemen cikartiyir bugun 5. Gunumuz cok sukur isimi kendim yapiyorum korkmayin hersey gelip geciyor nasil aklinizda kurarsaniz oyle oluyor hersey insallah sizlerde saglikla alirsiniz kucaginiza