Pnr_KMRC1 Hbhh Hbhh ben gebeliği 3+1 öğrendim öğrenmeden önce bacak arası ağrısı yaşamıştım ama gece yatarken olmustu bende iki gece üst üste hatta bu ay gebe deilsem başka bı rahatsizligim falan var diye düşünmüştüm🤭
Papatyaa_01 Hbhh yanılmıyorsam 12.haftamda felan başlamıştı magnezyum kullanmazsam yine ağrıyor ama magnezyum kullanınca ağrımıyor şükür şuan 28 haftalığız, muhtemelen 16.haftada başlarsınız magnezyuma
Babylovebaby Hbhh ilk zamanlar karın kasık bel bacak ağrıları şiddetli olmadıkça normal canm bebek yerleşmeye çalışıyor sadece kendini yorma istirahat et dinlen
ballibocek Hbhh hamileliğin başında çok sürprizli değilse de doktorunuza danışın yine de, ben deli saçması şeyi sorardım :))))
Pnr_KMRC1 Hbhh gebeliktendir endişelenmeyin kana disinda her ağrı normal diyorlar bide bende böbrek ağrısı da olmustu sabahları geçti ama dayanilmicak derece deildi sizde saglikla kucağınıza alırsınız inş bende 7+3 haftalık gebeyim yeniyim ve ilk 🙈🧿💐🥰
Pnr_KMRC1 Hbhh bende bisey olunca buraya yaziyorum iyiki variz iyiki varlar arkadaslar ☺️saolsunlar hemen cevap veriyorlar kanama olmadigi sürece korkma yasadigin hersey normal 🥰💐
Hbhh Araştırdığıma göre magnezyum eksikliğinden oluyormuş randevu zamanı doktoruma danışmayı unutmam umarım teşekkür ederim sizlerin yorumunu alınca daha çok rahatlıyorum🌼