Sevgi2023 Merhaba hanimlar 40haftamdayim ayin 14de akşam üsdü 1cm açiklikla hastaneye yatirildim hastanem uzak oldu için bugün 1,5cm olmuş açiklik nie bu kadar geç oluyor🥹 yürüş,squat,sicak duş,merdiven yapmakdan yoruldum başka ne yapa bilirm🥺🥺
Dilara556 Sevgi2023 bende 39+3 deyim sıcak su baya iyi geliyor bugün aşırı vajinada ağrım var dün de sancı çektim suya otur canım benden daha öndesin inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Dilara556 Sevgi2023 canım gebelik okulunda anlatıyorlar küvet yoksa şişenin içine koy vajina bölgesine doğru sık sıcak suyu ,fıskiye varsa duş başlığı onunla da tutabilirsin 30 dakika kadar sıcak olcak ama ılık değil
Bonjouratous Sevgi2023 hiç acele etmeyin endişe etmeyin. Sancılarınız kasılmalarınız var mı düzenli mi? Herkesin aynı hızda ilerleyecek diye bir şey yok. Bol bol pilates topuna oturun. 39+6 ben de bekliyorum. En son 39+0 da açılma yoktu. Ama karnım o kadar aşağı indi ki şaşırıyorum. Bunu da pilates topuna oturmaya veriyorum evde devamlı hareketler yapıyorum. Bebek baskı yapacak rahim ağzı yumuşatacak ve açılıp doğum olacak. Matematiği bu Allah’ın izniyle.
Tugbaysima Sevgi2023 canım bende öyleydim 3-4 cm den sonra ilerlemedi suniyle o yüzden sezeryan oldum
Tugbaysima Sevgi2023 suniyi verdiler vermeden 1 cm açıklık vardı suniyle 3-4 cm oldu fazla ilerlemedi suyum gelmişti zaten sonrasında tansiyonum düşmeyince sezeryana alındım ama suni beni mahvetti ben o ağrıyı kaldıramadım iyi ki sezeryan oldum
Sevgi2023 Tugbaysima anladim cok geçmiş Olsun🥺bakalim ben ne yapcam hala bekliyorum,Rusyada yaşiyorum ben burda hemen suni falan ve ya sezsryan yapmiyolar bakalim nolcak