Pnr_KMRC1 kucukkalbimm yaşadığım yerde sağlık ocağı tahlil yapmıyor sadece tetanoz aşısı için görüşürüz demislerdi
kucukkalbimm Pnr_KMRC1 benimde ilk gebeligimde yapılmadı teteniz yapıldı sadece bende şaşırdım duyunca
Pnr_KMRC1 kucukkalbimm ben özellikle sormustum gelmelimiyim aylık die ebe gerek yok demisti tahlilleri devlet Hastanesi’nde yaptiriyorum bende hem devlette hemde özel muayene gidyorum sağlık ocağında olsaydı iyi olurdu hastaneler ana baba günü
[silindi] kucukkalbimm hamileliğimin başından beri sürekli ararlar giderim bende 29. Haftada detaylı kan ve idrar verdim 3 4 hafta sonra da eğitim için çağıracağım bebeğin aşıları için dedi bekliyorum yine aramalarını
Merveclnk Mustafayigitvebeytugannesi benim bugün gebelik izlenimim vardı kilo tansiyon falan bakıyorlar gitmedim diye aradi direk neredesiniz gelmediniz diye 😀
Mustafayigitvebeytugannesi Merveclnk hadi ya ben gitmesem aramiyolar bakıyom arayan yok ben kendim arıyorum bugün gelemedim yarın gelsem olur mu diye 😂😂😂
Aysnraltn Beni ilk kalp atışını duyunca bildirmek için çağırdılar bir de aşıya çağırdılar Aralık’ta 28 haftalık hamileyim bir daha gelmene gerek yok dediler hiç tahlil falan da yapmadılar