Ceroooss Merhabalar arkadaşlar 4+4 günlük hamileyim sanırım endi hesaplamalarıma göre İki gün sonraya randevu aldım Sizce keseye ve bebeği görür müyüm Siz ne zaman gördünüz
lerem_merel Ceroooss bende 4+3 hamileyim ultrasonda henüz birşey göremedik daha erken dedi doktorumuz haftaya tekrar randevumuz var hayırlısı inşallah 🥰🤲🏻🌸
Pnr_KMRC1 Ceroooss bende 5+4 gördüm bence erken gitmeyin sonra strese giriyor insan randevuyu 5 haftalik sonrasına alın bence 💐🧿
Ceroooss Pnr_KMRC1 oncesinde bebegimin kalbi durmustu o yuzden erken gitmek istiyorum erkenden onlem alinsin diye😊
yinehamile Ceroooss daha çok erken olabilir, ben ilk hamileliğimde keseyi 6. haftada bebeği 7. haftada, 2. hamileliğimdeyse keseyi 7. haftada bebeği ise 8.haftada gördüm
Pnr_KMRC1 Ceroooss haklısınız ama görünmezse bebek uzulmeyin die soyledim inş görürsünüz keseyide bebegide🧿💐
Nedime54 4+4 ken kese bile görmemiştik sadece rahminde kalınlaşma var hamile olabilirsin demişti doktorum değerim de 500 üzeriydi görebikeceğinizi sanmıyorum biraz erken