Eflatunlu Kızlar 33. Haftadayım, doktor bebek yan duruyor dönmez artık dedi. Dönmez mi, plates vs yapsam ? Çok mu geç artık, bilen biri yazabilir mi lütfen
hiyelist Eflatunlu Birçok kişiden duydum aslında 37 38 de dönen. Sizinki de hekim sonuçta belki başka bir sebepten dönmez demiştir ama bilemedim 🙄
2022bebeki Eflatunlu Ben yaptım 31 de döndü bol bol yürüdüm, kisa araliklarla squat ve aktif hareket ettim. Başka bir sebebiniz yoksa Sezeryan için sanci ani ile bile dönen bebekler var
A_syma Eflatunlu Bi tane instagram fenomeni vardi 40 mi 42 miydi hastanede dondu. Her anini anlatiyordu yatisi yapildiginda
2022bebeki Eflatunlu Tabi ki dönme ihtimali var . Dönmese de sizin için en hayırlı doğum şekli ne ise o olsun🌺
Eflatunlu Bebegi kanala yönlendiren hareketleri yapmamın faydası olur mu peki sizce? Kanala yakın kısmı ayakları ya :/ bilemedim. Doktorum 3 gün izinli ona soramiyorum
elifcicek_07 Hintli bir kadın ağlayarak video çekmiş bebek dönmüyor diye. Poposunun altına yastık koymuş ayakları duvara dayalı poposu Havada 10 dk bekliyor ve 10 dk nın sonunda poposunu ağır ağır bir aşağı bir yukarı indirip kaldırıyor bebek döndü normal doğum oldu denemekten zarar gelmez bence. Çocuk son anda bile dönüyor diye yazmışlar hep bence deneyin 33 hafta çok erken daha zaten