Herkese merhabalaaaaar
Sonunda doğurdum yani aslında daha gelmez diye düşünürken son dakika doğurdum desem daha doğru olur 😇 dün sabahtan akşama kadar dışarda gezdik dolaştık akşam geldim temizlik yaptım ama hiç ağrım sızım yoktu ufak ufak sızıntı şeklinde birşeyler geliyordu sonra varla yok arası bi ağrı girer gibi oldu ama yalancı sancı oldugu çok belliydi oğlundan tecrübeli oldugum için önemsemedim gece 1 den sonra şiddetlenmeye başladı ama bu sefer de çok düzensiz di 10 dakika da bir yarım saatte bir girip çıkıyordu ağrı yine çok üstüne düşmedim düzensiz oldugu için ve hareket ettikçe geçtiği için çünkü gerçek doğum sancısında geçmiyor hareket etsende bu direk kesiliyordu neyse duşa falan girdim çıktım çamaşır astım bu arada akıntım çoğaldı sonra saat gece 2.45 gibi bi ıkınma hissi geldi bi anda bebek geliyordu oğlumun doğum anı gözümün önüne geldi aynı hislerdi hemen hazırlandık çıktık evden asansör le aşağıya indim ama asansör den inemedim çünkü kafası gelmişti ve bi anda suyum patladı eşim le annem zar zor arabaya bindirdi dokundugumda kafasını hissediyordum bebeğimin ve haataneye kadar elim ordaydı beş dakika daha geç çıksam arabada doğacaktı çok zor tuttum kendimi hastaneye gittiğim de saat 3 dü doğumhane ye girdim hemen çatala aldılar derken doğumum 7 dakika da gerçekleşti iki yada üç kere ıkındım sonra kucagımdaydı 🥰 çok şükür dikişim olmadı çok ağrı çekmedim ama arabada kafasını hissedince aklım çıktı saçlarına dokunuyordum resmen o korku yetti bana yani keşke ağrı acı çekseydim dedim ama çok şükür Allah’ıma sağ salim aldım kucagıma hiçbir sıkıntı olmadı gece doğdu öğlen taburcu oldum şuan evimdeyim beraber yatıyoruz meleğimle ❣️ benimki de böyle bi doğum hikayesi oldu rabbim hepinizi sağ salim kavuştursun bir avazda kurtarsın inşallah ❤️