Hallerimvarbenim Kızlar merhabalar ben deterjan perwol yumuşatıcı yumoş lilyum kullanıyorum yıllardır ama şu mintax ürünleri de dikkatimi çekti vanilyalı yumuşatıcısı falan nasıl kullanıp memnun kalan var mı mintaxın temizlik ürünlerinden
Gzmklncc Hallerimvarbenim mintax pembe olan yumuşatıcıyı kullanıyorum güzel kokuyor ama kalıcı olmasını istiyorsanız bimin bulut markasını öneririm birde ben abc kırmızı olanı kullandım büyük boyu küçüklerin kokusu farklı onada bakın isterseniz
Hallerimvarbenim Dilarac Hadi ya kötümü fiyatları çok uygun geldi de acaba dedim temizlik masrafından yarı yarıya kısabilir miyim boşuna mı o kadar para veriyorum diye düşündüm 🤷🏻♀️
Hallerimvarbenim Gzmklncc BİM’in eve siparişi var mı peki bilgin var mı Ya ben şokun uygulamasından sipariş verecektim de taşıyamıyorum artık ağır oluyor onlarda kapıya kadar getiriyorlar ya orda gördüm mintax ondan aklıma geldi denesem mi ki diye
Gzmklncc Hallerimvarbenim bim getirmiyor ama şoktan verin deneyin ben beğendim ama kokusu kalıcı değil çok fazla bimin ki daha kalıcı ben çocuk odasına seriyorum odanın önünden bile geçerken kokuyor buram buram