Narinsuu Kızlar ben yaz kış kullanyrm güneş kremini şimdi kesfette iki doktor güneş kremi bebeğe zarar veriyr diyr. Siz duydunz mu Allah aşkına böyle bişey ya ?
MaviK Narinsuu ilk defa duydum belki 1 yaş öncesi Demir açısından tavsiye edilmiyordur ama maruz kalması daha tehlikeli olur. Bilemedim ki araştırmak lazım herkes her şeyi söylüyor kime inanacağımızı şaşırdık
mcansum Narinsuu kimyasal filtreli olanı önermiyorlar ama mineral filtreli kullanabiliyorsun cilt emiyor diye solente güneş kremi hamileler için
mysweetbabyy Narinsuu güneş kremleri endokrin bozucu maddeler içeriyor o yüzden doktorlar her kremi tavsiye etmiyor ben risk almıyorum hic surmuyorum açıkçası bebekten önemli değil leke de umrumda değil mavi kapı diye bir marka var tüm ürünleri dogal onun güneş kremi varsa deneyebilirsiniz
Narinsuu Halbuki gebelikte güneş lekesi olmasn diye daha çok tavsiye edilmez mi, karşıma içime kurtt düşeren videolar çıkmasından sıkıldım valla artk
mcansum Açıkçası bende hangisine ulaşabilirsem rahat onu kullanıyorum … uçmuş fiyatlar makyajda da kimyasal bi sürü şey var temizleyicilerimiz vs herşeyde var napalım tamamen doğal yaşayamıyoruz maalesef
Narinsuu mysweetbabyy hadi ya ben yıllardır solente kullanyrm bunu da yeni duydum zararı olduysa olmuştur şimdiye 😔