Merrose Güzel anneler merhaba çift yumurta ikizi 24+2 haftalıgız yaklaşık 10 gündür sümüksü azda olsa akıntım olmaya başladı kafama takılıyor bu durum. Aynı şekilde yaşayan var mı acaba?
Sevvl Merrose bilgim yok ama doktorum akıntı çoğalırsa gel diyor her muayene de serviks kosalma belirtisi canım
tugbacns Merrose bende 20. Haftadan beri oluyor canım doktorum normal olduğunu söylüyor her defasında rengi beyazsa korkma ama sarı yeşile dönerse ve kaşıntın olursa bilgim olsun dedi. Ama siz yinede doktorunuzu bilgilendirin herkeste sebep farklı olabilir
mrv_elvn_ Merrose progestan kullanıyorsanız oda akıntı yapıyor benim yoğun kaşıntı ve akıntım vardı rahim uzunluğum iyi çıktı çok şükür mantar olduğu için iki fitil verdi birini kullanınca geçti diğerini de kullanmadım daha ama ihmal etmeyin doktorunuza danışın
Merrose Sevvl bu çoğalma doğuma işaret mi acaba 🙄 internete baktımda öyle şeyler yazıyor. Kendi doktoruma da yazdım umarım sıkıntılı bir durum değildir
Merrose mrv_elvn_ progestanı bir aydır kullanmıyorum. İki doktora danıştım biri devam ederse gel dedi biri katı akıntı yani peynirimsi değilse korkulacak bir durum yok dedi kafam iyice karıştı🙄
mrv_elvn_ Merrose doktorların da böyle kafa karışıklığı yapması yokmu 😬😬 sen iyi bir doktora git muayene ol tahlil ver canım