Busra80 Merhaba kızlarrr🥰 süt göğüs pompası alan varmı ne tercih ediyorsunuz almak için netleşmem gerek fikir arıyorum 💜
benimmdunyamm Busra80 mochi manuel olarak güzel birsey weenin manueli alma pişmanlık el yormaktsn başka birseu değil
Edafmo Busra80 mochi aldım süt toplaması için (pompa değil ama mantığı biraz farklı mochinin) bir de lansinoh tekli var görümcem verdi. Eğer görümcem vermeseydi kiwinin teklilerinden elektrikli olandan alacaktım. Tam bir fiyat performans ürünü
Sedaurganci Busra80 pompa gerçekten gerekli mi yasadiginiz duruma bağlı ben çalışan bir. Anneyim ve haliyle lazım oldu doğum dan sonra almaya karar verdim çünkü sütü çocuğum ememedi ve göğüslerim felaket şişti bosalmayinca manuel aldım fayda etmedi en iyisi elektrikli olan ben e bebekten baby plus almıştım gayet memnun kaldım ve çocuğum sarılık geçirdiği dönemde sık sık sagip birakmam gerekti bunun için bence olmazsa olmazdı benim için
Gamzer Busra80 Lansinoh’un göğüs pompasını aldım 5 yıl önce. İlk oğlumda kullandım, yengem doğum yaptı o kullandı, sonra yengem ikinci doğumunu yaptı yine kullandı. Ben ikinci bebeğimde yine kullandim🤣 hala sapasağlam tavsiye ederim🧡
Umrangunes Bende alip almama konusunda kararsizim burda bekliyim cevremde dogum yapan kimse almadi ama e bebekte bakarken bi kadin geldi ve lazım oluyor almani öneririm dedi ben lazım olacak olursa alma taraftarıyım ne yapsam bilemedim
gecekusuanne Kiwi elektrikli pompasondan aldim hem fiyati uygundu hemde ozellikleri hosuma gitti masaj ozelligi vs vardi