nur1nur Minikmucizelere oluyor tabiki ama sezeryan istiyorum su aralar ayda 1 kontrole gidiyorum 16 haftamdayim suan belki ileride daha zor olabilir tabi
Minikmucizelere U1gz kayihanda oturuyorum 21 yasindayim yakinsak tanisiriz belki dedim🙂ben hamile degilim ama maalesef sen kaç haftalık hamilesin
U1gz Minikmucizelere Evet bende bi kimyasal gebelik geçirdim Buda iki o yüzden çok korkuyorum tam emin olamıyorum hamile olduğumdan bile ☺️
Minikmucizelere U1gz bende bi dış gebelik bi kimyasal gecirdim bu sefer güzel olur inşallah merak etme kaçtı en son betan ne zamandı
U1gz Minikmucizelere 4 haftalıkken 2000 di 5 haftalıkken de kese göründü 8 haftalıkken de gel kalp atışını duyalım dedi ama sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyor. İnşallah bir sorun çıkmaz
U1gz Minikmucizelere sende hiç bozma moralini sağlıksız oldukları için böyle oluyor Allah inşallah en kısa zamandı sağlıklı evlatlar nasip eder isteyen herkese
Minikmucizelere U1gz amin inşallah vardır Allah’ım bir bildiği 🙏bende odaga gidiyorum muhammet göçmene zeynep ceren nasil ablam üç yil önce ona gitti dogumdada falan banada ona git diyodu ben muhammet hocaya gittim cok iyi sagolsun
U1gz Minikmucizelere çok iyi bir doktor hep umutlu güleryüzlü moralimi hep yüksek seviyede tutuyor hep içim rahat dönüyorum yanş ☺️
Minikmucizelere U1gz inşallah bu daha gebelik olursa bide ona mi gitsem diyorumda muhammet hocada cok iyi içini rahatlatiyo insanın gerçi baskasina gidesim gelmiyo bakalım hayırlısı tekrar sağlıklı geelik olsun bi inşallah da🙏