MugeGuness gullokumum ay ben neden ağladıysam sizin hikayenizi okurken. Benim de küçük bir kızım var. Doğuma giderken onu ardımda bırakacak olmak beni çok endişelendiriyor kıyamıyorum hiç 🥲 Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı, sağlıklı evlat olsun 🤲🥰
gullokumum MugeGuness Allah razı olsun canım. Benim oğlum büyüktü 12 yaşında herseyin bilincindeydi ama evden ayrılırken o bakışları hala gözümün önünde😢rabbim onları bize bağışlasın inşallah sağ saglim kucağınıza alin bebisnizi🌼🌼
Sinem_0618 gullokumum gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeğinizi inşAllah ben odalar tek kişilik mi ve refakatçi alıyorlar mı diyr sormak istiyorum bende oraya takipliyimde
gullokumum Sinem_0618 tek kişilikte var çift kişilikte. Şansınıza hangisi denk gelirse biz tek kişilikte yedik hepsi doluydu çiftlerin boş tekleri bırakıyorlar anladığım kadarıyla. Refakatçi aliyolar bayan özellikle istiyorlar. Sancı odasinda da yakininizi yanınıza istiyebilir siniz. Güzel dogumlar olsun inşallah sizede🙏
seyda9333 Dogumdan sonraki dikislerle basetmek zor olmuyor mu,alt taraf hassas bir bolge sonucta. Beni cok korkutuyor acikcasi🥺 masallah size ne guzel. Darisi basimiza
gullokumum seyda9333 beni encok goguslerim zorladı bebiş tam tutamadığı için yara oldu ikiside kan revan içinde uçlarım dikişleri unuttum valla ilk beş altı gün kendimi sikmaktan dikişler şişti ama şuan o kadar zorlamiyo. Bakımını güzel yapmak lazım. Her wcden sonra batikonla pasuman yapıyorum ben o bölgeye çok su vurmuyorum çok islanirsada kurutma makinasıyla kurutuyorum
gullokumum glnr_21 ilk gelen beyaz koyu jelimsiydi içinde az biraz kahverengilik vardı ikinci gelende kahverengi daha yoğundu. Kanlı gelmedi bana ama farklilik olabiliyomus
seyda9333 Kanarya_4921 oyle mi. Herkes böyle diyor aslinda. Ama beni sancidan cok bu korkutuyor. Hayirlisi bakalim ne yasayacagiz
Kanarya_4921 seyda9333 inanin hiç korkmayın normal doğum sonrası toparlanma süreci çok çabuk oluyor eve geldiğim diğer günü tüm evimi temizledim
ipek002 gullokumum 40+3 ün ve motivasyon oldu bu hikayeniz. Bende hemen hemen her gün bişeyler yapıyorum olacak inşallah
Bilgeszr gullokumum masallah hayırla saglıkla büyütün yavrunuuz vende 38 oldum heyecanla bekliyoruz aynı hastaneye gidiyorum bende.. Yazdıklarınız cok rahatlattı beni özellikle doğum sonrası giyinmek için yakınımız ın içeri alınması olsun ten tene temas olsun bunları yasamak o an cok güzel bu 3. Bebeğim ama yinede endişe var nasıl olacak bu süreç diye düşünüyorum devamlı inşallah hepimizin saglıklı doğumlar ı olur azaldıkça insan heyecanlanıyor
Bilgeszr gullokumum doğumunu yaptırırken kaç kişi vardı ebenin yanında acaba birde oda tek kişilik miydi sancı odası doğum yaptığın yer falan
gullokumum Bilgeszr doğumda iki dr iki ebe vardı üç dört tanede hemşire zaten kapı açık sesi duyan koridordaki bütün sağlıkçılar odaya desteğe girdiler. Sancı odaları tek kişilik. Normal yatak bı anda çatal takip doğum masasına dönüştürüyor. Orda doğum gerceklesiyo. Servislerde tek de var çiftte
Mysngl gullokumum maşallah ya ne güzel çok geçmiş olsun hayırlı olsun bebişiniz.Doğum süreciniz toplam ne kadar sürdü bu hareketler çok hızlandırdı demi açılmayı 2 den 8 e hani kaç saat geçti
gullokumum Mysngl gece 12 de sancım başladı düzene girmesi 5 i buldu. Sabah 6 da ilk muayne aldı 2cm açıklık vardı hareketlere başladım 11.45 de 8 cm olmuştu acilma
Patricia gullokumum allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebeğiniz kaç kilo doğdu? Bende normal istiyordum ama çatı muayenemde doktor çatımın orta genişlikte olduğunu 3500kg üzeri olursa normal doğumun zor olacağını söyledi. Biraz buruk içim😔
gullokumum Patricia banada çayın dar dedi bide ilk dogumun üstünden uzun zaman geçti 12 yıl kadar zor olur demişti doktor. Bebeğin kilosu bizi şaşırttı biraz son kontrolde 3700 demişti Dr ama 3250 doğdu kızım 52 cm di
AhseninAnnesii gullokumum merhaba bende 38+5im. Bebegim basindan itibaren ters durdugu icin donecegine ihtimal vermemisti birazda iri bebek diyodu doktorum o yuzden sezaryen planlamasi yapacaktik. Bu sali muayene oldugumda dönmüştü hocada sasirdi. Yarim cm açıklık var dedi. Bebek baskı yapiyo dedi. Cati muyanesi oldum pelvisin cok uygun normal dogum icin dedi. Cuma gittigimde 1 cm aciklik vardi. Pazartesi yine 1 cm aciklik vardi. Nst de hicte sancim cikmiyo. Bebiste 3900 olmus. Persembe muayeneye gidecegim bebis kilo almissa sezaryen planlayabiliriz. Normal dogum istiyorum aslinda ben ne yapabilirim ya acilmam olsun diye
gullokumum AhseninAnnesii sürekli hareket halinde ol canım sıcak su ve squat en etkilisi merdivenleri çift çift çıkmaya calis internette çok güzel videolar var bununla ilgili ve son olarak ta ahududu çayı çok tetikliyo rahimi🌼
AyseSydm gullokumum Benim ilk gebeliğim ama okurken hikayenizi çok duygulandım. Gözlerim boncuk boncuk aktı. Rabbim kızınızla oğlunuzla eşinizle uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah☺️
AhseninAnnesii Kanarya_4921 valla benimki de cok imkansiz gozuyle bakiyodu. Bi doktor daha muayene etmisti donmez bebek hic ugrasma demisti. Pat dondu 37de doktorda sasirdi. Son anda bile dönen oluyormus. Kilosu felan iyiyse bi saglik problemi yoksa son ana kadar bekle bence