Kivircikkuala babygst yok kuzum ben 1,5 senedir istiyordum olmuyordu devlet hastanesinde öğrendim tüplerim tıkalıymış. Filmi çekineli 4.ayım iki ay daha beklicem olmazsa tüp bebek düşünüyoruz
babygst Dorukkusumm ya benim korktuğum aslında on taneden döllenenin az olması ve üçüncü ve beşinci güne gidecek kalmaması
Dorukkusumm babygst kalbinizi ferah tutun rakam gayet güzel benim arkadaşımın 2 tane toplanmıştı sadece. Şükredecek cok şeyimiz var inanın
Mhtpflz babygst benim 10 embriyom vardı şuan 4 tane kaldı bende pco olduğu işin 25 yumurta toplandı ama 10 tane embriyo oldu
babygst ballibocek anladım canım benim doktorum da o şekilde karar vermiş işte yarın arayacaklar bugün sadece on yumurta olduğunu söylediler peki senin pozitif mi oldu
Lidia babygst Hiç üzülmeyin benden 5 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi . Dondurduk bizde rahim dinlendi sonra transferim oldu 🧡 Mucizem karnımda son haftamız doğumu bekliyoruz 👼🏼 Sizinde hayırlı olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınız🫠
babygst Lidia bize de iki tane kaliteli yeter inşallah çünkü ikiz istiyoruz nasip olursa sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım
babygst Kivircikkuala anladım kuzum ben de 1,5senedir istiyordum olmuyordu o yüzden tüp bby geçtik artık çünkü aşırı yıprandık
SSumm babygst bana opudan 2 buçuk ay sonra dondurulmuş embriyo transferi yapıldı çok şükür şimdi 12 haftalık olduk. Rahim kalınlığı ve rahmin hazır olması bu süreçte önemli
Lidia babygst Benimki çift transferdi tek embriyo tutundu 🫠 Genellikle ikiz olsun diye değilde tutunma şansı artsın diye yapıyolar sizinki inşallah tutar gönlünüzce olsun 🌺
SSumm babygst 19 tane toplandı 7 si dollendi ama 2 tanesi 5 güne gitti. Sadece 5. Güne gidenler donduruldu. Yani önemli olan çok yumurta toplanması değil kaliteli embriyo oluşması. İnşallah hayırlı haberler alırsınız 🌸
motherofcats babygst 13 tane toplandı 10 tanesi işleme alındı 5 tanesi döllendi 5i de 3.güne gitti 1 tanesii taze transfer edildi şimdi yanımda uyuyor🙏🏻