kaplanfatma Arkadaşlar ben 35+1 hamileyim dün doktora gittim bebeğim kilosu 3025 gr ve başı 3 hafta önde gidiyor normal doğum zor görünüyor dedi.sizde de böyle olup normal doğum yapan oldumu aranızda.
mucizemizibekliyoruzz kaplanfatma bizim bebeğinde kafası 2 hafta önde gidiyor yarın 34+6 olacağız doktor kontrolümüz var kilosunu da öğreneceğiz ama doktorum kafasının 2 hafta önde olması seni etkilemez boyun uzun rahat doğum yaparsın dedi 1.78 boyum buarada
caglademir kaplanfatma Canim benimkinin de oyle ama ben zaten normal pek istemedigim icin hic sormadim🤷♀️Ben de istemiyorum ya inadina aniden normal dogum falan olur kesin😛
Rasev kaplanfatma benim prensesinde kafasi 38hafta gelisimiyse 34-35haftaydi dogum yapdim herhangi bi skinti yok çok şükür
Misraaa Benim de 31 haftalıkken doktor kafası büyük dedi ama şimdi gidiyorum herşey normal diyor aman sağlıklı doğsunlar da normal sezeryan çok dert etme inşallah bi sıkıntı yoktur
kaplanfatma Misraaa inşallah canım.ya çok şükür sıkıntı görünmüyorda sadece ilk gebeliğin ve normal doğum istedim hep.ama hayırlısı olsun artık
kaplanfatma mucizemizibekliyoruzz ya bende boyluyum aslında 1.70 benimdeişte hem bebek iri olur hem de kafa yapısı büyük dediği için normal doğum senin için çok zor 37 de tekrar gel bakalım ona göre sezeryan günü veririz dedi.
Sehererkull Canim ortalama bir iki hafta icinde normal gelirse olur diye biliyorum benim bebegim36+1 ama ultrasonda bugun baktik 39+5 vucudu 38+6 cikio hem bas hem vucut onde doktorum bu hafta oldu oldu olmadi sezeryan dedi yoksa daha kilo alicak ilk dogumun onuz takilmasi yasayabilirsin dedi
Misraaa kaplanfatma mesela ben de normal Doğum istiyorum ama vajinismus olduğum için doktor imkansız diyor ben de üsteleyemiyorum tek derdimiz bu olsun 🙏
Baharonder Benim bebegiminde kafasi buyuk 2 hafta doktor o degisir dedi videolar izledim normal dogumda bebegin kafasi bingildakdan esniyor resmen ust uste biniyor allah kolayligini veriyor onemli olan saglikli olmasi dert etmeyin onlarin iki veya 3 hafta demesi gelsimini gosteriyor onemli degil acikcasi