Selenophile Selam arkadaşlar, biz bebeğimle 18+2. Haftadayız detaylı ultrason önerdi doktorumuz. Yapılması gerçekten çok mu önemli bununla ilgili sizden fikir alışverişinde bulunabilir miyiz?
Eda06 Selenophile yani sonuçta bebeği aldırmak gibi bi düşünceniz olmayabilir ama yine de yaptırmakta fayda var. Adı üstünde detaylı olduğu için parmakları dahil bütün organlarına bakıyorlar. Herhangi bi hastalığı var mı varsa nasıl bi yol izlenmeli bu süreç için önemli bence kesinlikle yaptırın
elif233233 Selenophile kesinlikle yapilmali bazen bebeğin kalbinde vs sıkıntı olabiliyor doğumdan hemen sonra ameliyata alınıyor vs tedbir amaçlı muhakkak yapilmali
aysun01_ Selenophile merhaba. Ben 21 haftallıkken yaptırdım yani 10 gün kadar önce benim fikrim yapılması gereken bir şey bebeğin her detayına ayrıntılı şekilde bakılıyor. Herhangi bir olumsuz durum olursa ona göre önlem alınıyor.
nebakiyonkomikmi Selenophile Bebeğini net bir şekilde ayak parmaklarına kadar görüyorsun bence gerekli birşey ben ikili üçlü test yaptırmadım sonuç ne çıkarsa çıksın kabulumuz olacaktı zaten o yüzden gerek duymadım ama detaylı yaptıracağım bebeğin tepeden tırnağa tüm organlsrini görüyorsun erken doğum riski varmı rahim ölçümü yapılıyor bence gerekli önden bilmek iyi olur mesela çocukta kalp ile alakalı bir durum var doktor bunun bilincinde doğuma giriyor beklenmedik bir supriz olmaması adına yaptıracağım gerisi taktiri ilahi