beyzariibyk Kızlar selam doğum çantası listesi oluşturuyorum da bebek için devamlı alt temizliği için pamuk düşünüyorum fakat hastanede belki zor olur diye yenidoğan islak mendil almak istiyorum sizce hangi marka temiz içeriğe sahip araştırıp alan var mı?
2pati1baby beyzariibyk canım ben pamukta aldım , molfixin izotenik sulu mendilinide aldım. Bildiğin sulu mendil gibi kokusu yok
2022bebeki beyzariibyk Pamuk + baby turco doğadan aldım ben dışarıda falan yine yapamazsam diye 40 indan sonra kullanıcam inşallah
Zeynep117 beyzariibyk sulasil markasının doğal selüloz mendillerinden aldım ben, hiç bir kimyasal bulunmuyor temiz içerikli yer kaplamıyor hap şeklinde bir damla su ile açılıyor doğum çantama onlardan koydum
Hallerimvarbenim beyzariibyk Bizzat bir araştırmaya girmedim ama infulucer annelerin hep önerdiğini gördüğüm için aldım açıkçası
beyzariibyk Zeynep117 bende sulasil almayi düşünüyorum işte hastanede belki sezeryan olur ya da rahatsız olurum değiştirirken zor olmasın diye de yenidogan ıslak mendil alayım diyorum canim ya da belki yanimdakiler değiştirir altını ondan kolaylık olsun istedim tenleri o kadar hassas ve narin ki o yüzden kıyamıyorum bi şey olacak diye ☺
Zeynep117 beyzariibyk yakın zamanda eltim doğum yaptı, hastane hemşireleri hiç bir ıslak mendili önermedi, pamukla yapıldı bebişin temizliği bende hem pamuk hem sulasil aldım uzunca bir süre kullanırım 😅
AksuS Ben sleepy natural kullandım ama direk sürmedim bir saklama kabına 4-5 tane ıslak mendili sudan geçirip sıktım koydum hem hazır elimin altında oluyor hem içime daha çok siniyor hastanede de öyle kullandım şuan bebeğim 2 haftalık hala öyle yapıyorum.
beyzariibyk AksuS olabilir canim evde önceden anca suyunu sıkıp koysak daha da rahat edebilir icimiz anne yüreği tamamen farklıymış işte ☺ Teşekkürler önerin için 🥰🙏
beyzariibyk Zeynep117 aaa anladim canim doğrudur insanın içi bir huzursuz oluyor zatende içerik açısından her ne kadar olsa da kimyasal sonuçta 🙈 ama mecbura kalinsa diye düşündüm