ddilaraas Kızceler sabah hemencecik istah olmadıgında yapabılcegıımız tarifler uygulayan varsa verebılır mı yulafı cok sevemıyorum ama sevdircek tarif olsun cok tadı gelmesın yada smootie tarzı yaptıgınız varsa falan 🫶🏼🫶🏼🌸
Mello29 ddilaraas Yulaf severler dernegi başkani olarak hemen size 2 3 tarif vereyim 3 yemek kasigi yulaf 200 ml süt biraz tarçın bunları lapa olana kadar pisirin bir kasede muzun yarısını ezin pisen yulafi icine ekleyip karisitirin üzerine kalan muzu dilimleyin biraz fıstık ezmesi isterseniz bir parca bitter cikolata 1 yumurta 1 yemek kasigi yogur 3 yemek kasigi yulafı cırpıp tost makinesindr yağlı kagitta pisirin tost kıvamini alinca arasina kasar peyniri ekleyin mis gibi oluyor. Smoothie blenderınız varsa 10 15 yaprak ıspanak 2 yumurta yarım bardak süt 5 yemek kasigi yulaf ekleyip homojen bir kıvam alana kadar calistirin sonra bunu tavada krep gibi ince bir kıvamda pisirin hemen ters cevirmeye kalkmayin pisince kendisi tavadan kalkiyor rahatca arasina beyaz peynir ve yesil zeytin koyup dürüm gibi yiyebilirsiniz bol proteinli bir ögün oluyor bu benim favorim
Flyy ddilaraas 3-4 kaşık yulaf, bi tane muz, biraz fındık ceviz kuru üzüm kuru kayısı kuru incir ve üzerini geçecek kadar süt ekliyorum biraz bekletip yiyorum sütlü tatlı gibi oluyor hem de çok yararlı ☺️👌