Bitanemm Kızlar doktorun söylediği tarihe göre hesapladım olası bir erken doğum olmazsa Ramazan bayramında ya da ikinci gününde doğurmuş olacağım doktor olur mu acaba hastanelerde😶😶😶
beyzariibyk Bitanemm Bende ondan korkuyorum ya insallah denk gelmez özelde izne memlekete gidiyor diye duydum doktorlar devlette mecbur her zaman doktor oluyor da 🙈
Ozge-Ka Bitanemm özel de olsa devlet de olsa doktor olmak zorunda ☺️ Kendi doktorunuz olmayabilir sadece o gün. Ama nöbetçi bir doktor olacaktır her türlü.
Bitanemm beyzariibyk Ramazan’da kavuşmak için heyecanla gün sayıyor olacağım,😀😌 ama doğum ne zaman belli olmaz bayramda da doğabilir sahur sürprizi de yapabilir 😀😀
Pank Benimde bayrama denk geliyor sezeryan olmayi dusunuyorum sanirim arife gununden birkac gun once alir doktorum
Birglbiray Benim oğlan kurban bayramı sabahında doğmuştu devlet hastanesine gidiyorsanız oluyor doktorlar. Özelde takipliyseniz doktorunuzla konuşmanız daha mantıklı olur izine falan çıkabilir doktorunuz çünkü
Bitanemm Birglbiray aslında net bir doktorum yok bulunduğum ilçe de özel klinik var ama devlet hastanesinde doğum yapılmıyor şehire de sürekli gitme şansım olmuyor o yüzden aslında endişem
sonnenschein Bitanemm benim Mayıs gibi planlanıyor ama ikiz olduğu için nisan sonu bile olabilir o yüzden bayram haftasına denk gelebilmesi de olağan ama ne yapalım Allah büyük yardımcımız olsun, dua edelim kolay olsun her şey 🤲🏻🥰
Bitanemm sonnenschein amin inşallah Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur🧡🤲🏻
Kiwi12 Bitanemm benim doğumu mu.da doktor hesapladı 22 Nisan dedi.bendr doktorum izinli olursa ne.yaparim.diye düşünüyorum 😞
Bitanemm Kiwi12 aynen öyle şanslarıyla gelsin Allah evlatlarımızı bize bağışlasın doğum yapacak buluruz inşallahh