onehappymoom Arkadaşlar bebek kıyafetlerinde sarı lekeler ve çıtçıtlı bodylerde küf izleri için ne kullanabilirim sağlam leke çıkarıcı önerileriniz varmı etkili 😏
Sirkelimon onehappymoom farmasiden oxi toz almıştım ben sıcak suya geceden iki ölçek atıp kıyafetleri koyuyorum sabaha yıkıyorum geçiyor lekeler. Küf lekesi bende de oldu kesin geçiriyor
Edafmo onehappymoom ebebek in çamaşır suyu tozu ve sıvı leke çıkarıcısı. Yeğenlerimden bana gelen kıyafetlerde meyve kusmuk ve kaka lekeleri olanlar vardı bu ikiliyle çıkardım hepsini
Papatyaa_01 onehappymoom geçen bi video izlemiştim lekenin üzerine az sıcak su koyup bildiğimiz banyo kalıp sabunu ile çitiliyordu leke hemen çıkıyodu ve deneyen lekenin çıktığını söyleyen çok kişi olmuş ama beklemiş lekelerde sarı yada küf gibi onlarda etkili olur mu bilemem :)
Sevvl onehappymoom attırmaz canım yanı ben kullanıyorum bısey olmuyor oda toz zaten normal bı tarafa sabun diğerine soda koyuyorum renklıye bazen beyaza sadece soda yapıp somra yıkıyorum o sana kalmış😊
nebakiyonkomikmi onehappymoom İnsgram da bayan_mutuslu var oraya bı bak istersen rellslere ekleme yapmış kendide kullanmıştı sonuçlar mükemmel di bı bakın isterseniz
onehappymoom Sirkelimon bunu deneyeceğim en fazla küf lekesi var çünkü hepsi ilk günkü gibi atmakta istemiyorum bir küf lekesi için umarım faydası olur 💗
nebakiyonkomikmi onehappymoom Bak canım fiyatida 100 TL di 1 kg benimde alacaklarım arasında o var yorumları felan güzeldi
Sellmaseellma Edafmo nasıl kullandın acaba bende ondan aldım kendi kıyafetime kullandım deterjan bölümüne döktüm hiç etkisi olmadı
Sellmaseellma onehappymoom canım beyaz katı sabunu lekeli bölgeyi ıslatıp sür eski lekeleri bile çıkarıyomuş bende bu sabah instada gördüm kendi glysimde denicem
Edafmo zeynepaylaipek @Sellmaseellma Kaynar suyun içine çamaşır suyu tozunu döküp lekeli kıyafeti koydum beklettim 4 5 saat kadar ara ara gittim çitiledim lekeli bölgeyi, sonrasında çamaşırları makineye attığımda da sıvı deterjanıma sıvı leke çıkarıcıdan ekledim azıcık. Çıktı tüm lekeler