white_flower Medda muz kaşar peyniri bebeğe kilo aldiriyormus burada okumuştum canım sağlığı yerinde olsunda kilosu az olsun doğumdan sonra toparlanır merak etme
Medda white_flower Aynen cnm bnm çok teşekkür ederim bakalım bu hafta biraz fazla yiyeceğim en azından yedimde almamıs derim 😞
Buseka Medda sağlık ocağında takibimi yapan ebem en çok yumurta ve yoğurtun kilo aldırdığını söyledi ve kefir meyveli yada sade
Medda Buseka Yumurta ve yoğurt yemekten bıktım ama devam kefiri yeni duydum dün yani dünden beri içmeye basladım bakalım çok teşekkürler cnm 🤗
Dark Medda bazı bebekler öyle oluyor canınızi sıkmayın doğunca alır kilosunu, minyon bir bebek olabilir
Medda Dark Evet bizim kide onlardan biri olacak anlaşılan yapacak bişey yok bu hafta beslenmeye daha cok dikkt edyrm bakalm alacak mı bebiş almazsada artk doğumdan snra toparlanır çok teşekkürler cnm 🤗
Tugcecv Medda muz bulgur pilavı patlamış mısır ben hep bunları yiyorum sürekli kilo alıyor hatta haftasina gore sisko bebek annesi de sisko zaten 😥
Medda Tugcecv oy masallah o zmn güzel annesi doğumdan snra veririz artk kiloları yapcak bişey yok 😅😅 yalnz patlamış mısır ilk defa duydum m 😅😅
boncukbiranne Merhaba muzu rindodan cekip icerisine bir bardak süt ve ceviz karistirin icin bu bebege kilo aldiriyor bizzat denedim 700 gram olan bebegim 1300 gram olmustu
Tugcecv Medda folik asit falan var içinde patlamış mısırın lifli gıda. Ve kabızlığa birebir hic kabiz olmadim hamileligim boyunca
arbukreacok Medda benimde aynı 2600 gr 10 gündür kg alması durdu ki müthiş güzel beslenen biriyim. Her sabah yumurta ceviz avokado kaşar bal kaymak muz, akşamları mutlaka protein içerikli yemek ama almıyor maalesef ve suyumda azalmış üstelik. O yüzden 38+1 de doğumumu yapacaklar 3 gün sonra🙏🏼
arbukreacok Kanarya_4921 evet mecburen ama önemi yok sağlıkla doğsun serklajlıyım zaten 18. Haftadan beri