2prensesannesiiii 22 haftalık 3D görüntüleriniz nasıldı kızlar atar mısınız ? kaşı gözü yüzü aileden birini benzetilebildi mi?💓🌺
Sedavedoga 2prensesannesiiii ben çok heyecanlıyım bugün 22 Şubat için randevumu yazdı doktor inşallah çok güzel geçer herkes için 🥰
yagizegemom 2prensesannesiiii 22+3 burda şuan 29. Haftamdayım bidahada göremedim yüzünü bakalım bi sonraki randevuyu heyecanla bekliyoruz 🐣💙😂
Gamze142536 Benim 24 haftada oldu onda da tam anlamıyla yüzü yerine gelmemişti. Ama doktor görür görmez babası dedi herkes de eşime benzetti. Ben bile kocamı doğuracağıma ikna oldum😂 doğacakları ay aynı burçları aynı ikisi de erkek Allah yardımcımız olsun😂
2prensesannesiiii Gamze142536 ya hahahaah ne güzel 🥰🙏🏻 Haftaya pazartesi randevum var 22 haftalık oluyorum inşallah bişeye benzetebilirim en son 19+1 de gördüm benzetemedik birine aşırı merak ediyorum 🥰🙈
2prensesannesiiii denizarenmom yaaaaaa 🙈 bu minnoşu kim kızdırmış 🙈💓 maşallah belli burda ya burnusu kaşı gözü falan🙈 inşallah bizde haftaya pazartesi göreceğiz minnoşumuzu 22 haftalık oluyorum 🌺
ms_annisko 2prensesannesiiii ben de 21-22 haftalıkken falan gitmiştim, ben kendime benzettim doktor ve hemşire de bana benzettiler görür görmez aynı annesi dediler 😂❤️
denizarenmom 2prensesannesiiii evet baya belliydi yuzu zaten bi 22de gosterdi kendini bir daha gostermedi biraz nazli bir kiz eller hep yuzunde kapali😂🫣
Mucizebebek2 2prensesannesiiii cuma günü kontrolümüz vardı asla elini yüzünden çekmedi 3D görüntüde alamadı doktorumuz tabi bidahaki kontrole kadar beklicem artık
Mahirin-annesi1 2prensesannesiiii ne güzel daha ben hiç görmedim hastaneden hastaneye fark var o zaman 🥰