Merhaba kızlar şuan 20+5 gebeyim bu sabah tetenoz aşısı yaptırdım eve geldikten sonra bir kaç kişi bu sene toplamışlar o aşıları düşüğe sebep oluyor bide bebeğe zarar veriyor falan dediler ayrıca aşı yapan hemşire de bebeğimin kalp atışları için zayıf normalde 160 olmasi gerekiyor ama seninki 110 dedi sonra biraz uğraştı bastırdı 130 oldu çok merak ediyorum şuan lütfen bana yardımcı olur musunuz acaba diyorum sağlık ocağının cihazından da olabilir mi diye?😔

beyazgl, başlığı Lütfen mesajımı cevaplayın 😔 olarak değiştirdi.

beyazgl ben yaptırdım canım şuan 33+4 üm ne aşı zamanı nede sonrasında çok şükür bir sıkıntı yaşamadım

beyazgl Olabilir yani endişelenmeyin. Ben her gittiğimde kalp atışını zor buluyordu ebe. Hatta seninkiyle karıştırıyorum falan diyordu. Kendi doktorunuza görünün. Ayrıca bende 2 doz oldum tetanoz 2 ay önce doğum yaptım gayet sağlıklı.

beyazgl cihazla alakalı olabilir tekrar normal bir doktora danışın. Ben sağlık ocağında ki sonuçlara ve yorumlara pek aldırış edemiyorum bilmiyorum yani daha çnce gebeliğimde test verdim idrarda yoğun bir kanama var acil hastaneye gitmen gerek dediler ayağım titreyerek gittim idrarımda kanama da yokmuş az miktarı anlarım hiç yokmuş nir daha da vermedim

2 doz oldum herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Ayrıca sağlık ocağındaki aletler aşırı eski ve kötü 2 saat kalp atışı aradı bi ara kalp atışı yok dedi sonradan buldu takılma pek fazla

Egemomsss Evet bana da başta seninkiyle karışıyor dedi sonra da zayıf dedi çok korkuyorum açıkçası zaten yarın Dr rabdevum var inşallah sorun çıkmaz😑

MaviK İnşallah cihazdan dolayıdır benimkide canım

beyazgl Sağlık p ağında ki aletlere güvenmeyın herkese dedikleri aynı şey kalp atışı yavaş bulamıyorum bebek heyecanlı kalp atışı yok vs ayrıca aşı düşük falan yapmıyor canım ilk defa duydum doktor bas bas vurulun diyorlar bebeklerımız düşsün diye değildir herhalde 🥰

Sevvl, başlığı Kalp atışı yavaş denildi olarak değiştirdi.