Fyznrr Folik asit kullananlar ne kullanıyorsunuz ben ilk gebeliğimde decavit kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Bide günün hangi saatinde kullanıyorsunuz.
MaviK Fyznrr folic iyot 12 olanı kullanıyorum gece yatmadan alıyorum ben bulantım olduğu için bulantı ilaçlarıyla birlikte hissetmemek için doktorum böyle onayladı
nebakiyonkomikmi Fyznrr Ben imom kullanıyorum 16 haftaya geldim başka ilaç kullanmıyorum doktor içinde herşey var bunu kullan yeter diyor
ZeynepAzra_ Fyznrr ilk gebeliğim başından beri kullanuyorum memnunum aslında naaıl bi etkisi var bilmiyorum da ama karşılıyodur heralde ihtiyacımı
abilgen nebakiyonkomikmi doktorunuz devamlı mı kullanın dedi? Benim de benzer bir vitaminim var. 18 haftaya yaklaştım. Hâlâ kullanıyorum fakat tereddütlerim var. Çünkü folik asit devamlı kullanınca da zararlıymış. Vitaminin içinde folik asit dahil her şey var. Sanırım sizin de öyle. Doktor randevuma da daha bir ay var. Bıraksam mı bilemedim.
Birogretmenn nebakiyonkomikmi benim doktorum onu haftada 2 veya 3 kere kullan dedi. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
nebakiyonkomikmi abilgen Sürekli bunu kullan demedi ama bunu kullan yeter dedi içinde hrlersey var dedi arayıp sorma şansın varsa sor istersen
abilgen nebakiyonkomikmi başka bir folik asit başlığında sormuştum, arkadaşlardan biri yazmış fazlasından kasıt 1000 üzeriymiş. Bu vitaminlerde 400 var. 💕
Selinactr Fyznrr Z-fol kullanıyorum doktor başka vitamin kullanmana gerek yok bunun içinde her şey var demişti D vitamini b 12 gibi