Tugceee95 Betullthn Aynen kiminin tutuyor kiminin tutmuyor ben cok ınanmıyorum acıkcası hayırlısıyla gelsin ınsallah bu sene kız erkek karısık baya 🙏🏻
3kuzuAnnesiyim Betullthn simdide bakabilirsin ona gevmise gorede rahmin edio:) suan ki yasini ve adetini soyle ben bende ki tablodan bu gebeligine bakim
KayraKuzusu Hem çin takvimi hem rus takvimi erkek diyor bizim cinsiyetimiz henüz belli değil bakalım tutacak mı 13 haftalığız
laviniamom01 Betullthn benim Çin takvimi tutuyor bebek kendini kapattığı halde kız dedi doktor 12 ve 13 haftada bende bir daha gitmedim annem de dedi yanılma oluyor 16. Hafta da git diye siz kaçıncı haftada gittiniz
Betullthn laviniamom01 17 hafta bitiyor bizim genital organları 16 da tam oluşuyor önceki haftalarda bilerek gitmedim doktora yanılma yaşamamak adına
en_guzel_emanetlerim Betullthn ikiside tutmadı ilk kızımda erkek dedi kızım oldu bunda da kız çıktı oğlum oluyor ☺️
Pemberuya 2prensesannes valla bende kız olsun biraz daha çok isterim rüyamda hep erkek görüyorum bakalım karışık hiç hissim yok😊😊