Asellinagrgn Özel konak hastanesinde doğumlar ne kadar olmuş bilgisi olan var mı? 20. Hafta da yapılan detaylı ultrasonu nerede ne kadara yaptırdınız? Nasıl randevu aldınız ? Teşekkürler 🫶🏻
hunilimom Asellinagrgn özel Kocaeli hastanesinde yaptırdım öner hocaya geçen sene 😂 525 TL idi şimdi ki fiyatı nedir bilmiyorum
Asellinagrgn hunilimom Umuttepe’de yaptıralım diye düşündük eşimle ama randevu yok ğerinatoloji diye bölümde görünmüyor randevuyu nasıl alacağımı bilmiyorum
hunilimom Asellinagrgn umuttepe artık normal gebelere bakmıyor sadece riskli gebelere bakıyor internetten 4 den sonra takip edin Alikahya da ücretsiz yapılıyor Umuttepe de fiyat var en son 300 TL
Sibelbayram hunilimom ben geçen hafta muayene için ilk defa gittim umuttepeye muayene mi oldum ayrıntılı ultrason için iki hafta sonraya çagirdi
hunilimom Sibelbayram he öyle belki hastası oldugun için bakar ben aramıştım sadece riskli gebelere bakıyoruz covid yüzünden demişti doktorum da önermesi o yüzden başka doktor listesi vermsiti
iremmmty Medikal parka gidiyorum doğum 12.000 dendi detaylı içinde aralık ayında gölcük aktife gittim 1250 tlydi
EzgiZ Detaylı ultrason için İzmit merkezde semih Özeren kendi muayenesine gittim . 6-7ay önce 1000tl idi . Memnun kaldım .