Fincan Kızlaaar merhabalar Bebeğe şapkası kulaklı 🐼 sevimli hayvanlı havlular var ya onlardan arıyorum bulamadım bir türlü yani trendyol hepsiburada hepsini inceledim olan modeller hoşuma gitmedi başka yerden alan memnun kalan var mı acaba?
Kelebekk-0307 Fincan cigit lcw bella maison h&m de var gayet güzeller trendyolda da var aslında çok güzeller
Summerwine Fincan ben dün trendyoldan sipariş ettim,bambu-pamuk karisimi yanında iki tanede kesesi vardı.Satici Denizli’den o yüzden kaliteli geleceğini düşünüyorum yorumları da aşırı iyiydi
Fincan Sevvl Bulunduğum ildeki Lcw de hiç havlu model yoktu bornoz vardı ama başka yerlerden bakayım yine teşekkürler.
Fincan poyrazin_annesi28 bu model favorilerimde ama eşim kuzu çirkin dedi, rengi canlı olsun falan dedi beğenmedi 😀 yorumlar da çok güzel siz güzel günlerde kullanın inşallah
Fincan Summerwine Eıfn adlı satıcı mı? Balık resmi var üzerinde hatta. O da favorilerimde hatta en son bulamazsam ben de onu alacağım ama alternatif arıyorum şu an.
Fincan Summerwine yaa benimki de öyle olacak nasipse 😊 ben de pempişi favoriledim bakalım ne olacak. O keselerin amacı lif gibi kullanmak mı ki onu bilemiyorum ben. Güzel günlerde kullanın inşallah
Summerwine Fincan evet kese gibi kullanmak için.Yumusak yumuşak yıkarim onunla diye dusundum☺️amin inşallah siz de ne alırsanız artık güzel günlerde kullanın☺️
Fincan mervenoluyoruz Güzelmiş bu da güzel günlerde kullanın inşallah. Başka renkleri var mıydı acaba bir de illaki değişmiştir ama fiyatını merak ediyorum.
mervenoluyoruz Fincan tek renkti diye hatırlıyorum fiyatı 200 küsürlerdeydi ben doğum günü indirimi ile 100 küsürlerde almıştım
Kelebekk-0307 Summerwine o keseler suyla temas edince çok sertlesiyor tavsiyem bir bebek süngeri almanız ilk zamanlar için çünkü çok hassas oluyorlar yazık bende o şekilde düşünmüştüm bir kere yıkadım sadece sonra hemen sünger aldım
Summerwine Kelebekk-0307 tavsiyeniz için teşekkür ederim öyle yapayım o zaman bende sünger alayım ☺️onerdiginiz bir marka var mı yoksa herhangi bir bebek süngeri olur mu?