terelelli81 Enfeksiyon geçiriyorum mantar, ayrıca gribim de az önce bıraz sıvı geldı öldürdükten sonra ama sonra az bırsey daha çıktı kendılıgınden anlamadım ya daha 31+4 haftalığım. Şu değildir değilmi ya
Hilal3425 terelelli81 37 haftalığım benimde öyle oldu doktora gittim su olsa durmazmış sızıntı şeklinde bile gelse durmadan gelirmiş muayne etti akıntıymış
YagmurAnnesi terelelli81 öksürdüysen ondan dolayı çişini de kaçırmış olabilirsin🫢 su gelmesi bir defalık bir şey değil canım
Ledeyna21 terelelli81 sizin gibi kötü atlattım gribi öksürükten idrar kaçırması o gebeliğin etkisiyle hissiz akalbiliyor
terelelli81 Hilal3425 yok sımdı durdu kısa süreli ydi o zaman mantar dan dolayi akıntı. Kızlar zaten grıp ıcı n agumentın antibiyotik kullanıyorum mantar ıxın de kullanamam fazla gwlır bebeğe ya nasıl geçer bu mantar
Fundanr terelelli81 benimde akıntım olmuştu su gibi geliyordu arada meğersem suyum geliyormuş kesem patlamış 23 haftalığım daha hastanede yatıyorum şuan bence hemen gidip muayene olun sızıntı şeklinde de gelebiliyor su
terelelli81 Hilal3425 sırke dısına sürdüm sırkelı şu taharet içe kaçarsa bebeğe zarar vwrır dıye korkuyorum
Hilal3425 terelelli81 dışına sürüyorum bende içeri hiç bişey sürmeyin bol su için içerdekini su dışarı atacak sürekli çamaşır değişin
Arvenveannesi terelelli81 su değildir canım. Benim hamileleiğimin başından beri yaşıyorum. 35. Haftamdayım. Kontrollerimde suyum güzel çıkıyor
FaDo0608 terelelli81 suyun gelmiş olsa devamlı akardı. Benimde ilk sızıntım oldu sonra bi anda suyum geldi ve durmadan gelmeye devam etti. İçini ferah tut eğer suyun gelmiş olursa muhakkak anlıyorsun. ☺️
Mkds terelelli81 birden avuç içi kadar su gelmesi enfeksiyon da da oluyor bende de olmuştu korkmuştum doktor enfeksiyondan dedi yine de devam ederse doktoruna git