hkozduran Benim de ilk haftalarda aşırı mide bulantısı olmuştu şuan 5+6 haftalığız, mide bulantım yok denecek kadar azaldı sağlıklı olmadığını mu gösteriyor 🙄
serpil1baby hkozduran doktorlarların hatası canım ya bulanıyo ne güzel sağlıklı diyorlar bulanmayan olunca benmi garibim demeden geçemiyor insan ben çok korkmuştum mesela hiç yaşamadığım için🤔 doktorlar hatalı böyle ayrım yapanlar için diyorum😆
momyy__ hkozduran tabiki hayır benim sorum o yönde değil yani bu belirtileri yaşamak sağlıklı olduğunu gösterir mi diye sormak istiyorum
serpil1baby momyy__ tamamen bünye meselesi canım herşey normalse hiç korkma geçicek bu dönemlerde👌🏻 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🏻🧿🙏🏻
hkozduran serpil1baby evet benim doktorum da keseyi görmek için gittiğimizde mide bulantısı varsa iyidir demişti. Böyle demesi tabi şüphelendiriyor insanı sağlıksız mı diye 🤷🏻♀️ keşke demeseler böyle 😂
hkozduran momyy__ böyle bi kalıba sokmamak gerek bence ☺️ mide bulantısı olmayan ama sağlıklı olan çok gebe var 🙏🏻
Lunaaa92 momyy__ belirtiler bebek hakkında olumlu veya olumsuz bi durumu göstermez, tamamen bünyenin hamileliğe verdi tepkileri yaşarız, sağlıcakla gelsin 💓
Halimbey momyy__ belirtilerle alakası yok kuzum bazıları hiç hissetmiyor bile mesela ben ilk gebeligimde hiç-bir belirtim yoktu 😅😅
yanlisanlamaama Mhtpflz 😂😂😂 yok valla insan nefes bile alamıyor kusmaktan çalışanların Allh yardımcısı olsun
yanlisanlamaama momyy__ valla üç ay buzdolabı gördükçe tiksindim dolabın kapağını açtığım gibi koku geliyordu kırk kere dolap temizledik en sonunda neyin beni rahatsız ettiğini buldum meyvelikte ayva kokuyormuş ama benden başka kimse almadı kokusunu😂😂 her hafta da ayva alıyordum iyi geliyor bulantıya diye yerken kokmuyor dolapta kokuyor😂😂
momyy__ yanlisanlamaama ya bende bir bardak var kulplu ondan tiksiniyorum şaka gibi görünce kusasim geliyor😂
aseldurununannesi_ momyy__ hiç ilgisi yok canım ben 28 haftalık gebeyim ne bulantı ne aşerme ne bir ağrı sızı yaşamadım hiç bebeğimde gayet sağlıklı çok şükür tüm bebişler sağlıkla gelsin inşallah 🤲😘
Celins_ momyy__ belirtilerle sağlık durumunun alakası yok. çok şükür ilk oğlum 3 yaşında sağlıklı, 33 haftalıkta hamileyim. Iki hamileliğimde de hiç bir belirtim olmadı, karnım büyümese hamile olduğumu anlamam o derece🤦♀️😆
balbebek_ Bende de bulantı olmuyor ama bazı yiyeceklerin son lokmasına gelince kusma oluyor yaşayan var mı hanımlar?
Simgesahin25 momyy__ ne çektim bir ben bilirim ama sabırlı ol doktorumla iletişimini koparma benim doktorum bana merak etme bak en geç 16 haftada birden kesilecek dedi ve 16 haftalık olduğumuz gün sanki bıçak gibi kesildi ben şok tabi 😂 şimdide ödem ve migde yanması reflüden yakiniyorum ve doktorum hala sabırla bekle dogumunla beraber hepsi bitecek sakinliğini koru bebeğinin sağlıkla gelistigi anlamına gelir bu belirtiler diyor :) bu sebeple psikolojik olarak kendini etkileme canım bebeğin sağlıklı ve gelişimi iyi ki bunlar yaşanıyor:)